به گزارش “ورزش سه”، انزو مارسکا، سرمربی 48 ساله ایتالیایی، پس از دیدار دوستانه مقابل اتلتیکو مادرید اعلام کرد که رودری روز جمعه آینده در منچستر خواهد بود. تداوم حضور رودری در منچسترسیتی بیش از هر زمان دیگری زیر سؤال رفته است. بارسلونا که به نظر می‌رسد بهترین موقعیت را برای جذب این هافبک اسپانیایی […]

به گزارش “ورزش سه”، انزو مارسکا، سرمربی 48 ساله ایتالیایی، پس از دیدار دوستانه مقابل اتلتیکو مادرید اعلام کرد که رودری روز جمعه آینده در منچستر خواهد بود.

تداوم حضور رودری در منچسترسیتی بیش از هر زمان دیگری زیر سؤال رفته است. بارسلونا که به نظر می‌رسد بهترین موقعیت را برای جذب این هافبک اسپانیایی دارد، در میان مذاکرات برای به خدمت گرفتن ارزشمندترین بازیکن جام جهانی پیش از آغاز فصل قرار دارد. یک مسابقه با زمان که به منچستر سیتی نیز اشاره دارد، چرا که این باشگاه باید هرچه سریع‌تر این وضعیت را روشن کند.

2509842

در حالی که برنده جام جهانی آخرین روزهای تعطیلات خود را می‌گذراند، تیم انگلیسی بازی‌های دوستانه خود را در انتظار سوپرجام انگلیس دنبال می‌کند؛ مسابقه‌ای که نخستین جام فصل را برای سیتیزن‌ها رقم خواهد زد. 

در این شرایط و پس از آخرین دیدار پیش‌فصل مقابل اتلتیکو مادرید که با پیروزی به پایان رسید، انزو مارسکا در نشست خبری پس از بازی درباره بازیکن خود صحبت کرد.

مارسکا گفت: «در حال حاضر، شرایط به این صورت است که رودری روز جمعه در منچستر خواهد بود.» سرمربی ایتالیایی با این اظهارنظر، تاریخ بازگشت رودری به جمع منچستری‌ها را مشخص کرد؛ آن هم در شرایطی پر از تردید و با تصمیمی که درباره کاپیتانی در دستان اوست. ماندن یا نماندن این هافبک نه تنها می‌تواند گره وضعیتی را باز کند که به خریدهای بیشتری منجر می‌شود، بلکه بر انتخاب رهبران داخل رختکن در این پروژه جدید نیز تاثیرگذار است.

برای مارسکا فصل پس از پایان آخرین بازی دوستانه پیش‌فصل آغاز می‌شود، اما این به این معنا نیست که باشگاه نباید تکلیف یکی از مهم‌ترین تحرکات این بازار نقل وانتقالات را مشخص کند؛ عملیاتی که رودریگو در آن درگیر است و بازگشتش به تیم در همین نزدیکی‌هاست.

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید