تیم نفت تهران با مدیریت فنی علیرضا رضایی و سرمربیگری صادق گودرزی در لیگ برتر کشتی آزاد شرکت خواهد کرد. محمد طلایی هم به عنوان مربی ارشد در کنار نماینده تهران در لیگ امسال خواهد بود. به گزارش خبرگزاری آنا، یکی از تیم‌های تازه‌وارد لیگ امسال، نفت تهران است که باوجود نقش پررنگ و سابقه‌ای […]

علیرضا رضایی

تیم نفت تهران با مدیریت فنی علیرضا رضایی و سرمربیگری صادق گودرزی در لیگ برتر کشتی آزاد شرکت خواهد کرد. محمد طلایی هم به عنوان مربی ارشد در کنار نماینده تهران در لیگ امسال خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری آنا، یکی از تیم‌های تازه‌وارد لیگ امسال، نفت تهران است که باوجود نقش پررنگ و سابقه‌ای که در گذشته کشتی ایران داشته، حالا برای اولین بار قرار است در لیگ برتر کشتی آزاد شرکت کند.

علیرضا رضایی نایب‌قهرمان المپیک ۲۰۰۴ آتن مدیر فنی نفت در لیگ امسال خواهد بود که در کنار خود صادق گودرزی نایب‌قهرمان المپیک ۲۰۱۲ لندن را به عنوان سرمربی و محمد طلایی قهرمان سال ۱۹۹۷ جهان را به عنوان مربی ارشد خواهد داشت.
سردار مولوی مربی کهنه‌کار تهرانی، مهدی نیک‌منش و شهرام امید دو مربی باسابقه مازندران و امین طاهری دیگر اعضای کادرفنی این تیم در لیگ برتر امسال خواهند بود.

امین طاهری چندی پیش از سوی فدراسیون کشتی به عنوان عضو کادرفنی تیم ملی جوانان انتخاب شد و حالا قرار است رسما برای اولین بار در لیگ هم به عنوان مربی، با تیمِ علیرضا رضایی کارش را استارت بزند.

سازمان لیگ فدراسیون کشتی به دنبال برگزاری لیگ برتر ۱۴۰۵ از دهه آخر شهریور ماه است.

منبع خبر: آنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید