به گزارش “ورزش سه”، مرتضی پورعلی‌گنجی، مدافع سابق پرسپولیس که روز گذشته وارد تاشکند شده بود، امروز برای نخستین بار در تمرین پاختاکور حاضر شد تا کار خود را با تیم جدیدش آغاز کند. او در شروع این تجربه تازه، با استقبال گرم اعضای تیم ازبکستانی مواجه شد. بازیکنان پاختاکور در شروع کار پورعلی‌گنجی، برخورد […]

به گزارش “ورزش سه”، مرتضی پورعلی‌گنجی، مدافع سابق پرسپولیس که روز گذشته وارد تاشکند شده بود، امروز برای نخستین بار در تمرین پاختاکور حاضر شد تا کار خود را با تیم جدیدش آغاز کند. او در شروع این تجربه تازه، با استقبال گرم اعضای تیم ازبکستانی مواجه شد.

بازیکنان پاختاکور در شروع کار پورعلی‌گنجی، برخورد گرمی با او داشتند و برای خوشامدگویی به این بازیکن خود تونل تشکیل دادند تا به این ترتیب، مدافع سابق تیم ملی ایران کار خود را در فضایی متفاوت در جمع هم‌تیمی‌های جدیدش آغاز کند.

پورعلی‌گنجی همچنین در حاشیه نخستین تمرین خود برای دقایقی با مربی پاختاکور صحبت کرد و با او عکس یادگاری گرفت. این مدافع ۳۴ ساله حالا تمریناتش را زیر نظر امیلیانو کاراس، سرمربی آرژانتینی پاختاکور، آغاز کرده و باید برای حضور در ترکیب تیم جدیدش آماده شود.

2513834
2513833

مدافع سابق پرسپولیس پس از چهار فصل حضور در این تیم، در نقل‌وانتقالات تابستانی راهی پاختاکور شده است. او در حالی به فوتبال ازبکستان آمده که پاختاکور با پیروزی سه بر صفر مقابل الحسین اردن، جواز حضور در مرحله لیگ نخبگان آسیا را نیز به دست آورده است.

2513835
2513832

حالا پورعلی‌گنجی رسما کار خود را در جمع بازیکنان پاختاکور آغاز کرده و فرصت دارد بار دیگر در بالاترین سطح فوتبال باشگاهی قاره به میدان برود و همچنین پس از حضور در لیگ‌های چین، قطر و بلژیک، تجربه حضور در لیگ این کشور را نیز به کارنامه خود اضافه کند.

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید