سپاهان روز جمعه در نخستین مسابقه فصل جدید لیگ برتر مقابل چادرملو اردکان قرار خواهد گرفت. محرم نویدکیا در نشست خبری پیش از این مسابقه ابتدا با تبریک روز خبرنگار گفت: «فصل جدید فوتبال دوباره شروع می‌شود و فکر می‌کنم حس خوبی در جامعه فوتبالی کشور به وجود آمده است. روز خبرنگار را هم به […]

سپاهان روز جمعه در نخستین مسابقه فصل جدید لیگ برتر مقابل چادرملو اردکان قرار خواهد گرفت. محرم نویدکیا در نشست خبری پیش از این مسابقه ابتدا با تبریک روز خبرنگار گفت: «فصل جدید فوتبال دوباره شروع می‌شود و فکر می‌کنم حس خوبی در جامعه فوتبالی کشور به وجود آمده است. روز خبرنگار را هم به همه شما عزیزان تبریک می‌گویم و بهترین‌ها را برایتان آرزو می‌کنم.»

او درباره شرایط مسابقه نخست فصل اظهار داشت: «بازی اول برای همه تیم‌ها شرایط خاص خودش را دارد. تیم‌ها نسبت به فصل گذشته تغییراتی داشته‌اند و با وجود تمرینات و بازی‌های تدارکاتی، طبیعی است که هنوز در شروع مسابقات به شرایط کاملاً ایده‌آل نرسیده باشند. فکر می‌کنم هرچه هفته‌ها جلوتر برود، تیم‌ها شرایط بهتری پیدا خواهند کرد.»

سرمربی سپاهان ادامه داد: «امیدوارم فردا بتوانیم بازی خوبی انجام بدهیم. سعی کردیم تمرینات باکیفیتی داشته باشیم و چند مسابقه تدارکاتی خوب هم برگزار کردیم. می‌دانیم چادرملو واقعاً تیم خوبی است. آقای اخباری طی دو سه سال گذشته تیم بسیار خوبی ساخته و تیم‌های ایشان همیشه قابل احترام بوده‌اند. فوتبال باکیفیتی بازی می‌کنند، از نظر دوندگی شرایط فوق‌العاده‌ای دارند و مخصوصاً در خانه تلاش می‌کنند فوتبال خوبی ارائه بدهند. فکر می‌کنم هر دو تیم فردا به دنبال ارائه یک مسابقه باکیفیت خواهند بود و امیدوارم تماشاگران از فوتبال لذت ببرند.»

نویدکیا در واکنش به سوالی درباره شرایط خودش روی نیمکت سپاهان و انتظارات فصل جدید گفت: «برای من تفاوتی ندارد. هر روزی که سپاهان فکر کند شخص دیگری بهتر از من می‌تواند این تیم را اداره کند، با کمال میل جدا می‌شوم. بارها این موضوع را گفته‌ام و باز هم تکرار می‌کنم. سپاهان ارث پدری من نیست که چون سال‌ها اینجا بازی کرده‌ام، تصور کنم باید سال‌ها هم به من فرصت داده شود.»

او ادامه داد: «همیشه دوست داشته‌ام مدیران باشگاه دست‌شان باز باشد و هر زمان احساس کردند فرد دیگری می‌تواند بهتر از من به سپاهان کمک کند، تصمیم خودشان را بگیرند. من از این بابت هیچ مشکلی ندارم.»

سرمربی طلایی‌پوشان درباره وضعیت تیم در نقل‌وانتقالات گفت: «امسال شرایط ما مثل سال‌های گذشته نبود. اتفاقاتی که برای کارخانه فولاد مبارکه افتاد و بمبارانی که انجام شد، طبیعتاً روی شرایط باشگاه تأثیر گذاشت و مجبور بودیم با احتیاط بیشتری تیم را ببندیم.»

او افزود: «سعی کردیم با بازیکنان تعامل داشته باشیم و تا جایی که امکان داشت اسکلت فصل گذشته را حفظ کنیم. بازیکنان خارجی‌مان را به دلیل شرایط موجود تقریباً به طور کامل از دست دادیم، اما با همه این مسائل باید از مدیرعامل کارخانه، اعضای هیئت‌مدیره و مدیرعامل باشگاه تشکر کنم که تلاش کردند تیم حفظ شود.»

نویدکیا گفت: «در بازار نقل‌وانتقالات نمی‌توانستیم مثل بعضی تیم‌ها برای هر بازیکنی که می‌خواستیم رقابت کنیم و وارد مبالغ بالا شویم. تلاش کردیم بازیکنانی را جذب کنیم که احساس می‌کردیم کیفیت لازم برای کمک به تیم را دارند. در حال حاضر تیم خوبی داریم و طی هفته‌های آینده مشخص می‌شود دیدگاهی که برای ساختن این تیم داشتیم تا چه اندازه درست بوده است.»

نویدکیا درباره افزایش قیمت بازیکنان و تناسب مبالغ پرداختی با کیفیت نفرات گفت: «این موضوع را باید در طول فصل بررسی کرد. الان خیلی زود است که بگوییم هزینه‌هایی که باشگاه‌ها برای بازیکنان انجام داده‌اند واقعاً ارزش داشته یا خیر. باید عملکرد بازیکنان، کیفیتی که به تیم اضافه می‌کنند و مبلغی که بابت آنها پرداخت شده کنار هم قرار بگیرد و بعد قضاوت شود.»

او اضافه کرد: «ما تلاش کردیم کمبودهایی را که احساس می‌کردیم برطرف کنیم. امسال امکان رقابت برای بعضی بازیکنان با مبالغ بالا را نداشتیم و این واقعیتی بود که باید قبول می‌کردیم. با این حال همین که توانستیم بخش عمده تیم را حفظ کنیم و شرایط نسبتاً خوبی داشته باشیم، برای ما اهمیت زیادی دارد. امیدوارم کیفیت واقعی تیم به مرور زمان خودش را نشان بدهد.»

بیشتر بخوانید: رحمتی: گل‌گهر را به یک قدرت آسیایی تبدیل می‌کنیم/ نساجی هم تیم ریشه‌داری است

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید