به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از گاردین، آساف که برای انتخاب مجدد در ایالت جورجیا در ماه نوامبر نامزد شده، بارها با ارائه مجموعه‌ای از حملات تند به ترامپ و دولت او، گمانه‌زنی‌هایی را مبنی بر اینکه در حال آماده‌سازی برای نامزدی ریاست جمهوری ایالات متحده در سال ۲۰۲۸ است، دامن زده است. آساف عصر […]

به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از گاردین، آساف که برای انتخاب مجدد در ایالت جورجیا در ماه نوامبر نامزد شده، بارها با ارائه مجموعه‌ای از حملات تند به ترامپ و دولت او، گمانه‌زنی‌هایی را مبنی بر اینکه در حال آماده‌سازی برای نامزدی ریاست جمهوری ایالات متحده در سال ۲۰۲۸ است، دامن زده است.

آساف عصر یکشنبه در تجمعی در مرکز شهر آتلانتا گفت: «آنها شما را مجبور کردند برای همه چیز پول بیشتری بپردازید، ما را به جنگ دروغ بردند و بیشتر سال گذشته را صرف لاپوشانی معروف‌ترین کودک‌آزار جهان کردند، در حالی که رئیس جمهوری کلاهبردار و خانواده شیادش میلیاردها دلار جمع کردند، در حالی که دلارهای مالیاتی شما صرف حمایت از مشاغل ترامپ می‌شد.»

او به ملوانان آمریکایی اشاره کرد که تقریباً ۹ ماه در ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن مستقر بودند و این در حالی بود که نگرانی‌ها در مورد شرایط و مشکلات سلامت روان در ناو هواپیمابر افزایش یافته بود، ناوی که ترامپ هفته گذشته اظهار داشت «تقریباً به اندازه کافی طولانی» مستقر نشده است.

آساف گفت: «در حالی که ملوانان ناو لینکلن در حال جنگ با او هستند، در حالی که او مهمات و ذخایر نفتی ما را بی‌ثمر تخلیه می‌کند، رئیس جمهوری در جلسات خود می‌خوابد. او گلف بازی می‌کند و سهام معامله می‌کند. می‌بینید، او نمی‌خواهد این کار را انجام دهد. او می‌خواهد سالن رقص خود را بسازد و با ناتالی در کاخ پرنده ظاهراً بی‌دفاع خود که توسط امیر قطر هدیه داده شده است، سفر کند.»

به نظر می‌رسد منظور آساف، ناتالی هارپ، دستیار اجرایی ترامپ، بوده است که به دلیل نزدیکی ظاهری‌اش به رئیس جمهوری ایالات متحده، در رسانه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است. هفته گذشته مشخص شد ترامپ با جا گذاشتن مارکو روبیو، اسکات بسنت و دیگر مقام‌های کلیدی کاخ سفید در هواپیمای ریاست جمهوری، در فرودگاه آنکارا همراه هارپ سوار یک هواپیمای نظامی شده تا از احتمال ترور در امان بماند.

سخنرانی‌های بی‌پرده مانند سخنرانی روز یکشنبه او، با زبانی ساده و تند که به خوبی برای رسانه‌های اجتماعی تنظیم شده بود، به بخش اصلی مبارزات انتخاباتی آساف تبدیل شده است.

این سناتور دموکرات گفت: «آنها بی‌وقفه در مورد این جنگ دروغ گفته‌اند، همانطور که در مورد همه چیز دروغ می‌گویند و آنها می‌دانند که دروغ می‌گویند، اما دروغ می‌گویند و به هر حال به دروغ گفتن ادامه می‌دهند، زیرا در این کاخ سفید، پافشاری در فریب را یک فضیلت می‌دانند. و چیزی منحصراً نفرت‌انگیز در مورد دروغ گفتن یک ملت به جنگ، رفتار با شهروندان به عنوان احمق و کسانی که به عنوان پیاده نظام خدمت می‌کنند، وجود دارد.»

رأی‌گیری زودهنگام هشت هفته دیگر در جورجیا آغاز می‌شود و آساف در نظرسنجی‌ها از مایک کالینز، نماینده ایالات متحده، نامزد جمهوری‌خواهان، بسیار بالاتر از حاشیه خطا باقی مانده است. اما آساف مبارزات انتخاباتی خود را چیزی بیش از یک همه‌پرسی در مورد دوره ریاست جمهوری خود و سوالات گسترده‌تری را در مورد تحمل آمریکایی‌ها در برابر فساد مطرح کرده است.

آساف با اشاره به آنچه که او سیاست «عملیاتی» کمیته‌های اقدام سیاسی می‌نامد، گفت: «فساد در سیاست آمریکا بسیار عمیق‌تر از دونالد ترامپ است. ترامپ قول داد به یک سیستم خراب حمله کند. فهمیدم. هدف درست. بله، این سیستم واقعاً دستکاری شده است. اما او آن را از بین نمی‌برد. او آن را برای خودش دوباره دستکاری می‌کند.»

آساف همچنین به افزایش چشمگیر ثروت شخصی ترامپ از زمان بازگشت او به ریاست جمهوری در ژانویه 2025 اشاره کرد.

ترامپ در اول آگوست یک سرویس اشتراک راه‌اندازی کرد که برای دسترسی زودهنگام به پست‌هایش در پلتفرم اجتماعی حقیقت خود، ماهانه تا ۱۰۰۰۰۰ دلار هزینه دریافت می‌کند. اینترسپت و بنیاد آزادی مطبوعات، شکایتی علیه ترامپ، دو نفر از دستیارانش و دفتر اجرایی رئیس جمهوری به دلیل این سرویس ارائه داده‌اند.

آساف به ترامپ به دلیل این پیشنهاد حمله کرد. او گفت: «فقط بفهمید اینجا چه چیزی برای فروش گذاشته شده است. اظهارات رئیس جمهوری فعلی در مورد جنگ و صلح و سیاست اقتصادی ابتدا به مشتریان پرداخت‌کننده ارائه شد. چه کلاهبردار تمام‌عیاری.»

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید