روبرتو پیاتزا درباره تغییر کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت این تصمیم از سوی بازیکنان گرفته شده و امین اسماعیل‌نژاد با رأی مخفی ملی‌پوشان جایگزین مرتضی شریفی شده است. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، درباره تغییر کاپیتان تیم ملی و انتخاب امین اسماعیل‌نژاد به جای […]

روبرتو پیاتزا درباره تغییر کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت این تصمیم از سوی بازیکنان گرفته شده و امین اسماعیل‌نژاد با رأی مخفی ملی‌پوشان جایگزین مرتضی شریفی شده است.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، درباره تغییر کاپیتان تیم ملی و انتخاب امین اسماعیل‌نژاد به جای مرتضی شریفی توضیح داد.

پیاتزا تأکید کرد که تصمیمی برای تغییر کاپیتان نداشته و این انتخاب از سوی خود بازیکنان انجام شده است.

وی گفت: «من قصد نداشتم کاپیتان را تغییر دهم. این نظر خود بچه‌ها بود و اسماعیل‌نژاد هم انتخاب خودشان شد.»

سرمربی ایتالیایی تیم ملی درباره نحوه انتخاب کاپیتان نیز توضیح داد که رأی‌گیری به شکل مخفی انجام شده و هر یک از بازیکنان نظر خود را اعلام کرده‌اند تا در نهایت امین اسماعیل‌نژاد به عنوان کاپیتان جدید تیم ملی انتخاب شود.

به این ترتیب، اسماعیل‌نژاد سومین کاپیتان تیم ملی والیبال ایران در دوران حضور حدود یک‌ونیم‌ساله پیاتزا روی نیمکت تیم ملی محسوب می‌شود.

تیم ملی والیبال ایران در حال حاضر خود را برای حضور در رقابت‌های قهرمانی مردان آسیا آماده می‌کند؛ مسابقاتی که از ۱۳ تا ۲۲ شهریورماه در فوکوئوکای ژاپن برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید