پلمب ۵۰ کافه در مشهد طی ۲۰۰ روز گذشته
پلمب ۵۰ کافه در مشهد طی ۲۰۰ روز گذشته

دست کم در ۲۰۰ روز گذشته ۵۰ کافه در مشهد پلمب شده است.

به گزارش زیرنویس، در نتیجه بررسی که انجام داده دریافته که در فاصله ۲۰۰ روز دست‌کم ۵۰ کافه در مشهد پلمب شده‌ است. این یعنی هر روز تقریبا ۴ کافه.

این روزنامه نوشته که این عدد، قطعی نیست و شامل کافه‌های بیشتر شناخته شده‌ این شهر است که خبر پلمب آنها رسانه‌ای شده است.

این پلمب‌های متوالی کافه‌ها، هزینه‌های کمرشکن و مصایب اقتصادی زیادی روی دست صاحبان این کافه‌ها گذاشته است. صاحب یک کافه در مشهد گفته که بعد از چند بار پلمب تمام چک‌های اجاره و خرید‌های کافه برگشت خورده است.

میر شهلا، عضو پیشین شورای شهر مشهد گفته پلمب این کافه‌ها در مشهد باعث از بین رفتن بیش از ۵۰۰ فرصت شغلی شده‌ است.

او گفت: «این سیاست تنبیهی بیشترین آسیب را برای ضعیف‌ترین و بی پناه‌ترین قشر اقتصادی به همراه دارد که جبران‌ناپذیر است.»

این درحالی‌ست که از زمان تشدید سختگیری‌ها در مورد رعایت حجاب اجباری، صدها کافه، رستوران، مغازه، کتابفروشی و مرکز خرید پلمب و تعداد زیادی از خودروهای شهروندان توقیف شده است.

منبع خبر: رکنـا

27 اردیبهشت 1403

یافته های جدید و مرموز فیزیکدان‌ها!

  این موضوع نویدبخش یک پیشرفت بسیار مهم در فیزیک است. کار اصلی گلوبال‌ها نگه داشتن کوارک‌ها در محل‌شان و پایدار نگه داشتن اتم‌ها است. کوارک‌ها بلوک‌های سازنده پروتون‌ها و نوترون‌ها هستند. این کارکرد باعث می‌شود که گلوبال‌ها را بخشی از نیروی هسته‌ای «قوی» محسوب کنیم که یکی از چهار نیروی اساسی همراه با گرانش، […]

26 اردیبهشت 1403

چرا چربی بازو مهم است؟

به گزارش سلام نو آنطور که ایسنا نوشته است دانشمندان یونانی در مطالعه‌ای جدید، ارتباطی بین چربی بازو و کیفیت استخوان ستون فقرات کشف کرده‌اند. این یافته‌ها می‌تواند به روشی جدید برای پیش‌بینی و پیشگیری از شکستگی‌های ستون فقرات در افراد مسن منجر شود. پوکی استخوان، بیماری شایعی که باعث ضعیف شدن و شکننده شدن […]

26 اردیبهشت 1403

جنجالی که یک «موش مُرده» در ژاپن به پا کرد!

 یک شرکت تولید نان ژاپنی به خاطر پیدا شدن بقایای موش مرده در محصولات توزیع شده خود، بسته های نان را از بازار جمع کرد و عذرخواهی کرد.      به نقل از اسوشیتیدپرس، شرکت پاسکو پس پیدا شدن بقایای موش مرده در دو بسته نان حدود ۱۰۴ هزار بسته نان سفید را از قفسه […]