فروش لوازم خانگی با قیمت قدیم؛ اما با هزینه اضافی برای مشتری/ شکایت از عدم تحویل لوازم خانگی افزایش یافت+ فیلم
فروش لوازم خانگی با قیمت قدیم؛ اما با هزینه اضافی برای مشتری/ شکایت از عدم تحویل لوازم خانگی افزایش یافت+ فیلم

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت:برخی فروشگاه‌ها ادعا می‌کنند کالا را به قیمت سال گذشته می‌فروشند، اما مبالغ اضافی از مشتریان دریافت می‌کنند این فروشگاه‌ها کالا را تا دریافت کامل پول تحویل نمی‌دهند. باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری – اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در برنامه تلویزیونی با بیان اینکه برخی فروشگاه‌ها ادعا […]


رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی گفت:برخی فروشگاه‌ها ادعا می‌کنند کالا را به قیمت سال گذشته می‌فروشند، اما مبالغ اضافی از مشتریان دریافت می‌کنند این فروشگاه‌ها کالا را تا دریافت کامل پول تحویل نمی‌دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری – اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی در برنامه تلویزیونی با بیان اینکه برخی فروشگاه‌ها ادعا می‌کنند کالا را به قیمت سال گذشته می‌فروشند، اما مبالغ اضافی از مشتریان دریافت می‌کنند  گفت: این فروشگاه ها کالا را تا دریافت کامل پول تحویل نمی‌دهند. این اقدامات نادرست است و باعث سوءتفاهم می‌شود.

وی  با بیان اینکه برخی شرکت‌ها در فاکتور فروش قید می‌کنند مشتری حق باز کردن کارتن کالا پیش از نصب را ندارد گفت: در صورت بروز مشکل فنی پس از نصب، مسئولیت برعهده تولیدکننده است و فروشگاه‌ها از تعویض کالا خودداری می‌کنند. وی تأکید کرد اتحادیه به شکایات رسیدگی کرده و با تخلفات برخورد خواهد کرد.

 رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی، با انتقاد از تبلیغات فروشگاه‌هایی که کالا را با سود صفر تا یک درصد عرضه می‌کنند گفت: برای این شرایط خواستار بررسی منابع مالی این واحدها توسط نهادهای نظارتی هستیم.

وی ادامه داد:اگر این فروش اقساطی با تسهیلات بانکی انجام می‌شود، باید نرخ واقعی سود و شرایط آن شفاف شود. این روند رقابت را برای فروشگاه‌های کوچک مختل کرده است.

 پازوکی با اشاره به فعالیت فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای در این حوزه، اظهار کرد: این فروشگاه‌ها عضو اتحادیه لوازم خانگی نیستند و مجوز فعالیت خود را مستقیماً از وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) دریافت کرده‌اند.

وی  با انتقاد از تبلیغات گسترده و نامتعارف این فروشگاه‌ها در سطح شهرها و بزرگراه‌ها گفت: چنین اقداماتی در تضاد با اصل ۴۴ قانون اساسی است که تصریح می‌کند باید از انحصار و تمرکز در فعالیت‌های اقتصادی جلوگیری شود.

کد ویدیو

 

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید