افزایش ترانزیت چین به اروپا از مسیر ریلی ایران و ازبکستان
افزایش ترانزیت چین به اروپا از مسیر ریلی ایران و ازبکستان

یکی از محور‌های کلیدی گفتگوهای مدیرعامل راه آهن کشورمان و وزیر حمل ونقل ازبکستان در حاشیه اجلاس سازمان اکو، تسهیل ترانزیت کالا‌های چین از مسیر ازبکستان و ایران بود. باشگاه خبرنگاران جوان – در حاشیه اجلاس سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، دیداری مهم و راهبردی میان ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن جمهوری […]


یکی از محور‌های کلیدی گفتگوهای مدیرعامل راه آهن کشورمان و وزیر حمل ونقل ازبکستان در حاشیه اجلاس سازمان اکو، تسهیل ترانزیت کالا‌های چین از مسیر ازبکستان و ایران بود.

باشگاه خبرنگاران جوان – در حاشیه اجلاس سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، دیداری مهم و راهبردی میان ذاکری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، و آقای الهام محکموف، وزیر حمل‌ونقل کشور ازبکستان برگزار شد.

این دیدار که با هدف توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه حمل‌ونقل ریلی انجام شد، دستاورد‌های قابل توجهی در جهت تعمیق روابط ترانزیتی و لجستیکی بین دو کشور به همراه داشت.

در این نشست، موضوع افزایش حمل‌ونقل و ترانزیت بار بین ایران و ازبکستان در دستور کار قرار گرفت. یکی از محور‌های کلیدی این گفتگوها، تسهیل ترانزیت کالا‌های چین از مسیر ازبکستان و ایران بود؛ مسیری که به عنوان یکی از مسیر‌های اقتصادی و امن در اتصال شرق به غرب، ظرفیت‌های بالایی برای گسترش دارد.

همچنین در این جلسه، پیشنهاد استفاده از بندر خشک آپرین برای بار‌های ازبکستان از سوی ایران مطرح شد؛ پیشنهادی راهبردی که می‌تواند نقشی کلیدی در توسعه حمل‌ونقل ترکیبی (ریلی-جاده‌ای) و کاهش هزینه‌های ترانزیتی داشته باشد.

از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این نشست، پیگیری موضوع خرید ۲۰۰ دستگاه واگن باری از ایران توسط شرکت‌های ازبکستانی بود؛ موضوعی که نشان‌دهنده ظرفیت بالای صنعت ریلی ایران در حوزه تولید تجهیزات و نقش آن در صادرات کشور‌های همسایه است.

در پایان، دو طرف بر لزوم پیگیری امکان تردد واگن‌های ایرانی در شبکه ریلی ازبکستان نیز تأکید کردند؛ گامی مهم در تسهیل حمل‌ونقل پیوسته بین‌المللی و تقویت کریدور‌های ترانزیتی منطقه‌ای.

این دیدار نمادی روشن از دیپلماسی فعال، فنی و هوشمندانه مدیرعامل راه‌آهن ایران است که با تمرکز بر ظرفیت‌های دو کشور و تقویت زیرساخت‌های منطقه‌ای، در جهت افزایش ترانزیت ریلی و تبدیل ایران به هاب لجستیکی منطقه گام برداشته است.

منبع: راه آهن

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید