هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به رژیم صهیونیستی هشدار داد که اگر مجددا حمله کند، تهران دیگر هیچ خط قرمزی نخواهد داشت. باشگاه خبرنگاران جوان – سردار «علی محمد نائینی» امروز جمعه در گفت‌و‌گو با شبکه خبری المیادین گفت: پاسخ سریع ایران، محاسبات دشمن را به هم زد. ما باید به اهداف جنگ دقت کنیم […]

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به رژیم صهیونیستی هشدار داد که اگر مجددا حمله کند، تهران دیگر هیچ خط قرمزی نخواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان – سردار «علی محمد نائینی» امروز جمعه در گفت‌و‌گو با شبکه خبری المیادین گفت: پاسخ سریع ایران، محاسبات دشمن را به هم زد. ما باید به اهداف جنگ دقت کنیم تا بدانیم چه کسی پیروز شده یا شکست خورده است».

وی با بیان اینکه اسرائیل در جریان اخیر جنگ اخیر به هیچ یک از اهدافش نرسید، تصریح کرد: هدف دشمن، نابودی توانمندی‌های نظام جمهوری اسلامی بود. دشمن صراحتاً اعلام کرد که جنگ علیه ایران با هدف تسلیم، تجزیه و نابودی آن صورت می‌گیرد.

 نائینی همچنین خاطرنشان کرد: دشمن پس از آنکه نتوانست به اهداف خود از طریق مذاکرات دست پیدا کند، عملیات نظامی را کلید زد. دشمنان ایران فهم کافی از نظام جمهوری اسلامی ندارند.

سخنگوی سپاه با بیان اینکه با وجود اینکه دشمن فرماندهان نظامی ما را هدف قرار داد و قصد داشت ما را متزلزل کند ولی ما نیز پاسخ سریعی به آنها دادیم، عنوان کرد: در حال حاضر سوال این است که چه کسی نگران است؟. ایران یا دشمنان؟. قطعاً آنها نگران پاسخ ویرانگر ایران در صورت هرگونه جنگ جدید هستند.

وی با اشاره به اینکه در جنگ ۱۲ روزه بیش از ۲۰۰۰ موشک و پهپاد به سمت اراضی اشغالی شلیک شد خاطرنشان کرد: بیشتر این موشک‌ها و پهپاد‌ها به اهداف خود در سرزمین‌های اشغالی اصابت کردند.

جمهوری اسلامی در جنگ تحمیلی اخیر، موفق شد اهداف راهبردی نظامی، امنیتی و اقتصادی رژیم صهیونیستی را با شلیک دقیق موشک‌ها و پهپاد‌های خود در هم بکوبد.

با وجود اینکه رژیم، سیاست سانسور شدید را از ابتدای جنگ در پیش گرفت، ولی باز هم، تصاویری از شدت ویرانی شهر‌های مختلف فلسطین اشغالی منتشر شد.

منبع: صداوسیما

هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت
+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید