قالیباف: رهبر معظم انقلاب در چندساعت، نیروهای مسلح را از شوک خارج کرد/ در شیوه عملیات رژیم صهیونیستی غافل‌گیر شدیم/ اسرائیل در رسیدن به اهداف خود شکست خورد
قالیباف: رهبر معظم انقلاب در چندساعت، نیروهای مسلح را از شوک خارج کرد/ در شیوه عملیات رژیم صهیونیستی غافل‌گیر شدیم/ اسرائیل در رسیدن به اهداف خود شکست خورد

رئیس مجلس گفت: فرمانده‌کل قوا در چندساعت، نیرو‌های مسلح را از شوک خارج کرد و ایشان مثل سال ۵۹ در اتاق جنگ بودند و به‌صورت حضوری فرماندهان را توجیه می‌کردند. باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی – محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی مشروح با اشاره به زمینه‌ها و ابعاد مختلف جنگ تحمیلی رژیم […]

رئیس مجلس گفت: فرمانده‌کل قوا در چندساعت، نیرو‌های مسلح را از شوک خارج کرد و ایشان مثل سال ۵۹ در اتاق جنگ بودند و به‌صورت حضوری فرماندهان را توجیه می‌کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی – محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی مشروح با اشاره به زمینه‌ها و ابعاد مختلف جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران به تبیین نقش فرماندهی کل قوا و انسجام ملی و شکل گیری هسته سخت ۹۰ میلیونی مردم ایران در دفاع از کشور پرداخت و جزئیات و خبر‌های جدیدی از ابعاد عملیات‌های موشکی ایران در این جنگ را تشریح کرد. 

رئیس قوه مقننه اظهار کرد: مرکز مطالعات امنیت رژیم صهیونیستی تعداد مجروحان این رژیم را ۳۵۲۰ نفر اعلام کرده و براساس همین عدد اعلامی از تعداد مجروحان، این رژیم بیش از ۵۰۰ کشته داشته است.

وی همچنین تاکید کرد: در جریان جنگ اخیر طراحی‌های عملیاتی ایران به صورت مداوم به روز می‌شد و این جنگ یک تمرین واقعی برای قلق‌گیری موشک‌های ایران بود و در نتیجه این عملیات‌ها به جز مراکز نظامی رژیم که منهدم شد، سامانه‌های پدافندی این رژیم نیز از کار افتاد.

قالیباف تصریح کرد: فرمانده‌کل‌ قوا در چندساعت، نیروهای مسلح را از شوک خارج کرد و ایشان مثل سال ۵۹ در اتاق جنگ بودند و به‌صورت حضوری فرماندهان را توجیه می‌کردند.

 رئیس مجلس بیان کرد: فرماندهانی که منصوب شده‌اند افرادی لایق و همانند نسل فرماندهان شهید هستند که بلافاصله به میدان آمدند و پس از ۱۷ ساعت از تهاجم دشمن، ۱۵۰ موشک به سمت رژیم صهیونیستی شلیک کردند. 

کد ویدیو

رئیس قوه مقننه اظهار کرد: حمله رژیم صهیونیستی به ایران قطعاً با هماهنگی آمریکا انجام شده است و نتانیاهو سه هدف را برای این حمله اعلام کرد: تغییر نظام سیاسی ایران، نابودی صنعت هسته‌ای و از بین بردن توان موشکی کشور، اما در هر سه هدف خود شکست خوردند. البته این پیروزی به‌معنای آن نیست که ما آسیبی ندیده‌ایم؛ قطعاً چنین نیست. ما در این جنگ، بیش از هزار شهید تقدیم کرده‌ایم.

کد ویدیو

نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در مجلس گفت: در جنگ‌های جهانی اول و دوم، ایران اعلام بی‌طرفی کرد، اما آیا قدرت‌های درگیر این بی‌طرفی را پذیرفتند؟ متحدین و متفقین، جغرافیای ایران را «پل پیروزی» می‌دانستند.

کد ویدیو

رئیس مجلس تصریح کرد: بی‌تردید در داخل کشور اختلاف‌نظرها و حتی اختلافات مبنایی وجود داشت، اما وقتی با تهاجم خارجی مواجه شدیم، همه یکپارچه شدند و در مقابل دشمن خارجی دفاع کردند.

قالیباف اظهار کرد: همه حول یک محور و در یک حلقه مرکزی، با رهبری رهبر معظم انقلاب گرد آمدند و یک صدا شدند. دشمنان همواره نگران همین قدرت یعنی انسجام و وحدت ملت ایران بوده و هستند.

کد ویدیو

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس بیان کرد: امروز نیز، جغرافیای ایران در کنار ظرفیت‌های مادی و معنوی‌اش، و قدرتی که اسلام به آن بخشیده، موقعیتی راهبردی و تعیین‌کننده دارد؛ بنابراین حتی اگر ما با اسرائیل کاری نداشته باشیم، او با ما کار خواهد داشت.

قالیباف گفت: شهید سلامی و شهید حاجی‌زاده در اتاق فرماندهی بودند و می‌دانستند که دشمن امشب یا فرداشب حمله می‌کند. در اصل جنگ ما غافل‌گیر نشدیم. ضربه اول هم ترور و هم جنگ بود و آن چیزی که غافل‌گیری بود شیوه جنگی بود که رژیم انجام داد، چون ذاتا تروریست است. چون در همان لحظه اول فرماندهان ما را زد. رئیس ستاد نیروهای مسلح، فرمانده قرارگاه خاتم، فرمانده سپاه، فرمانده هوافضا و دانشمندان ما را زد و درواقع مغز‌های ما را زد. دوم چشم ما را هم زد و با اف ۱۵ و اف ۱۶ و موشک‌های کروز و پالستیکی که هواپرتاب است و از هواپیما شلیک می‌کند و با نفوذ‌هایی که انجام داد غافل‌گیر شدیم و به همه شوک وارد شد.

کد ویدیو

 

در حال تکمیل…

قالیباف: رهبر معظم انقلاب در چندساعت، نیروهای مسلح را از شوک خارج کرد/ در شیوه عملیات رژیم صهیونیستی غافل‌گیر شدیم/ اسرائیل در رسیدن به اهداف خود شکست خورد
+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید