سهم ۳۷ درصدی عابرین در تصادفات فوتی پایتخت/ طراحی قاب «شبرنگ» برای تابلو‌های گذرگاه عابرپیاده
سهم ۳۷ درصدی عابرین در تصادفات فوتی پایتخت/ طراحی قاب «شبرنگ» برای تابلو‌های گذرگاه عابرپیاده

رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از طراحی قاب شبرنگ فسفری برای تابلوی گذرگاه عابر پیاده خبر داد. باشگاه خبرنگاران جوان – به نقل از پلیس؛ سرهنگ‌مصطفی زینی وند گفت: تابلو‌های راهنمایی و رانندگی باعث ارتقا امنیت تردد، تنظیم ترافیک، و ارائه اطلاعات کلیدی به رانندگان می‌شوند. وی افزود: با توجه […]

رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از طراحی قاب شبرنگ فسفری برای تابلوی گذرگاه عابر پیاده خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان – به نقل از پلیس؛ سرهنگ‌مصطفی زینی وند گفت: تابلو‌های راهنمایی و رانندگی باعث ارتقا امنیت تردد، تنظیم ترافیک، و ارائه اطلاعات کلیدی به رانندگان می‌شوند.

وی افزود: با توجه به اهمیت علائم ترافیکی باید گفت که این علائم به پنج دلیل شامل ارتقا ایمنی، راهنمایی در مسیر، حفظ نظم ترافیکی، کاهش تصادفات، و اطلاع‌رسانی عمومی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

رییس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به سهم ۳۷ درصدی عابرین پیاده در سه ماهه اول امسال از آمار تصادفات فوتی پایتخت و لزوم انجام اقدامات لازم برای متوقف کردن این آمار ادامه داد: به منظور آشکارسازی تابلوها، در طرحی ابتکاری و جدید، قابی از جنس شبرنگ فسفری که دارای قابلیت بازتاب نور هم در شب و هم در روز است دورتادور تعدادی تابلوی گذرگاه عابر پیاده نصب شده و این تابلو‌ها به صورت آزمایشی در محل گذرگاه‌های عابرپیاده طول خیابان ولیعصر (عج) حدفاصل پل پارک وی تا میدان تجریش نصب شد.

زینی وند اعلام کرد که در صورت مثبت بودن نتایج و بازخورد‌های این اقدام جدید، تمام تابلو‌های شهر به این شکل آشکارسازی خواهند شد.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید