رونالدو با اختلاف بهترین ستاره لیگ عربستان
رونالدو با اختلاف بهترین ستاره لیگ عربستان

هر چند که النصر یک فصل کابوس وار را پشت سرگذاشت، اما کریستیانو رونالدو بهترین عملکرد را در بین همه بازیکنان داشت. باشگاه خبرنگاران جوان – فصل جدید لیگ حرفه‌ای عربستان امروز آغاز می‌شود. لیگ عربستان باتوجه به ستاره‌های زیادی که در این کشور حضور دارند بسیار جذاب و دیدنی شده است و چند تیم […]


هر چند که النصر یک فصل کابوس وار را پشت سرگذاشت، اما کریستیانو رونالدو بهترین عملکرد را در بین همه بازیکنان داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان – فصل جدید لیگ حرفه‌ای عربستان امروز آغاز می‌شود.

لیگ عربستان باتوجه به ستاره‌های زیادی که در این کشور حضور دارند بسیار جذاب و دیدنی شده است و چند تیم برای کسب عنوان قهرمانی شانس بالایی دارند.

روزنامه اسپورت عربستان در گزارشی از تاثیر گذارترین بازیکنان فصل قبل در لیگ عربستان سخن به میان آورد و کریستیانو رونالدو با اختلاف زیادی بهترین ستاره فصل قبل بوده است.

کریستیانو رونالدو در ۴۱ بازی که فصل قبل برای النصر به میدان رفت توانست ۳۵ گل به ثمر رساند و ۴ پاس گل هم بدهد.

البته باوجود درخشش رونالدو، النصر یک فصل بدون جام را پشت سرگذاشت و حتی نتوانست سهمیه لیگ نخبگان آسیا را هم به دست آورد.

در رده دوم این جدول نام کریم بنزما ستاره سابق رئال مادرید به چشم می‌آید. بنزما در ۴۵ بازی که در رقابت‌های مختلف برای الاتحاد انجام داد توانست ۱۷ گل به ثمر رساند و ۲۱ پاس گل هم بدهد.

 بنزما توانست با الاتحاد قهرمانی در لیگ و جام حذفی عربستان را کسب کند.

در رده سوم این فهرست نام سالم الدوساری کاپیتان الهلال است که او در ۳۳ بازی ۲۵ گل به ثمر رساند و ۹ پاس گل هم داد. این درخشش الدوساری هم برای الهلال نتیجه نداد و این تیم فصل را بدون جام به پایان رساند.

 در رده چهارم این فهرست نام ریاض محرز ستاره الجزایری الاهلی قرار دارد که توانست در ۲۷ بازی ۱۸ گل به ثمر رساند و ۵ پاس گل بدهد. ریاض محرز توانست با الاهلی قهرمانی در لیگ نخبگان آسیا و سوپر جام عربستان را کسب کند.

منبع: ایسنا

منبع خبر: باشگاه خبر نـگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید