در گفت‌وگو با آنا بازیکن سابق استقلال گفت: رامین رضاییان که بازیکن ملی‌پوش استقلال است به جای آنکه کمک تیم باشد با ضربه سر به صورت بازیکن استقلال خوزستان زد و کارت قرمز مستقیم گرفت تا تیمش ۱۰ نفره شود. سعید عزیزیان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص شکست استقلال در خانه استقلال خوزستان […]

در گفت‌وگو با آنا

عزیزیان: بازیکن ملی، استقلال را ۱۰ نفره کرد  آدان روی شوت های حریف ضعف دارد

بازیکن سابق استقلال گفت: رامین رضاییان که بازیکن ملی‌پوش استقلال است به جای آنکه کمک تیم باشد با ضربه سر به صورت بازیکن استقلال خوزستان زد و کارت قرمز مستقیم گرفت تا تیمش ۱۰ نفره شود.

سعید عزیزیان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، در خصوص شکست استقلال در خانه استقلال خوزستان اظهار داشت: اولین شکست استقلال به دلایل مختلفی بود. نیروی جوانی بازیکنان استقلال خوزستان به آنها کمک کرد تا دوندگی بسیار زیادی داشته باشند و راه‌های نفوذ را ببندند. البته استقلال دو بار تیرک دروازه را لرزاند، اما شانس با این تیم یار نبود تا بتواند از موقعیت‌های خوبی که به دستت آورد استفاده لازم را ببرد و در نهایت بازنده شد.

وی ادامه داد: استقلال تیم خوبی در هفته‌های آینده خواهد شد و بازیکنان مطرحی که در اختیار دارد به زمان نیاز دارند تا با سایر بازیکنان به هماهنگی برسند. قطعاً شناخت کافی میان بازیکنان شکل بگیرد بدون شک منجر به کسب نتایج بسیار خوبی برای استقلال خواهد شد. البته در بازی با استقلال خوزستان تماشاگران کمک زیادی کردند تا تیم شهرشان برنده شوند. با پرتاب بطری‌های آب، سنگ، دمپایی، چوب و هر وسیله‌ای که دم دست‌شان می‌رسید عامل توقف بازی می‌شدند تا بازیکنان تیمشان استراحت بیشتری داشته باشند، نفسی چاق کنند و بتوانند بهتر از برتری خود دفاع کنند.

بازیکن سابق استقلال خاطرنشان کرد: آنتونیو آدان دروازه بان با تجربه‌ای است ولی روی شوت‌هایی که به سمت دروازه استقلال می‌زنند از خود ضعف نشان می‌دهد. او گل‌هایی می‌خورد که روی شوت‌های بازیکنان حریف است. حبیب فرعباسی دیگر دروازه‌بان استقلال است که در تیم‌های قبلی لیگ برتری که بازی کرده، توانایی‌های خود را نشان داده است و می‌تواند از دروازه تیم دفاع کند. ساپینتو می‌تواند به فرعباسی فرصت دهد تا توانایی‌های خود را ثابت کند. 

عزیزیان یادآور شد: غیبت ریکاردو ساپینتو روی نیمکت در این بازی هم حس شد. او شور و حرارت خاصی به تیمش می‌دهد و با فریاد‌هایی که می‌زند بازیکنان استقلال را ترغیب می‌کند تا بهتر در خدمت تیم باشند. محرومیت او طولانی مدت است و جای خالی او کنار زمین حس می‌شود و با حضور او بازیکنان به مراتب بهتر بازی می‌کنند. دیدیم که در این بازی رامین رضاییان که بازیکن ملی‌پوش استقلال است به جای آنکه کمک تیم باشد با ضربه سر به صورت بازیکن استقلال خوزستان زد و کارت قرمز مستقیم گرفت تا استقلال ۱۰ نفره شود. اگر ساپینتو روی نیمکت بود بازیکنان به خود اجازه نمی‌دهند تا با چنین اشتباهاتی به تیم ضربه بزنند.

منبع خبر: آنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید