به گزارش “ورزش سه”، آینده وینیسیوس همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. پس از رد آخرین پیشنهاد رئال مادرید برای تمدید قرارداد به ارزش 22 میلیون یورو خالص در هر فصل، این مهاجم برزیلی وارد روزهای سرنوشت‌سازی شده است. قرار است او امروز با مدیران باشگاه جلسه‌ای برگزار کند تا برای باز کردن گره […]

به گزارش “ورزش سه”، آینده وینیسیوس همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. پس از رد آخرین پیشنهاد رئال مادرید برای تمدید قرارداد به ارزش 22 میلیون یورو خالص در هر فصل، این مهاجم برزیلی وارد روزهای سرنوشت‌سازی شده است. قرار است او امروز با مدیران باشگاه جلسه‌ای برگزار کند تا برای باز کردن گره مذاکراتی که ماه‌هاست متوقف مانده، تلاش شود.

در حالی که اطرافیان این بازیکن به‌دنبال رقمی نزدیک به 30 میلیون یورو هستند، باشگاه همچنان بر موضع خود ایستاده و نمی‌خواهد ساختار دستمزدهای تیم را بر هم بزند.

2509611

رونسرو، کارشناس مشهور اسپانیایی و روزنامه‌نگار آاس، به وضعیت وینیسیوس اشاره کرد و احتمال جذب یان دیومانده را به‌عنوان حرکتی از سوی رئال مادرید برای محافظت از خود در صورت جدایی احتمالی مهاجم برزیلی تعبیر کرد. او گفت: “آیا واقعاً فکر می‌کنید اگر مادرید مطمئن بود که وینیسیوس می‌ماند، بیش از 100 میلیون یورو برای یک پسر 19 ساله خرج می‌کرد؟”

این خبرنگار تلویحاً اشاره کرد که تیم مادریدی ممکن است خود را برای تغییر احتمالی برنامه‌ها آماده کند. او افزود: “به‌نظرم این دقیقاً یعنی دارند رفتن وینی را پوشش می‌دهند. اگر مادرید مطمئن باشد که وینیسیوس می‌ماند، من اصلاً مطمئن نیستم که باشگاه پذیرفته باشد بیش از 100 میلیون یورو برای یک بازیکن 19 ساله هزینه کند.”

رونسرو همچنین وضعیت این بازیکن برزیلی را با شرایط کریستیانو رونالدو در تابستان 2018 مقایسه کرد و گفت شباهت زیادی میان این دو پرونده وجود دارد: “جالب این‌جاست که حتی ارقام هم تکرار می‌شوند. کریستیانو رونالدو در آخرین قراردادش 22 میلیون یورو خالص می‌گرفت، دقیقاً همان رقمی که حالا مادرید به وینیسیوس پیشنهاد می‌دهد.”

2508196

رونسرو یادآوری کرد که مهاجم پرتغالی در آن زمان درخواست افزایش دستمزد داشت و باشگاه هم روی موضع خود ماند؛ وضعیتی که از نظر او شباهت زیادی با اتفاقات فعلی دارد. رونسرو گفت: “او 30 میلیون می‌خواست و مادرید هم به‌خاطر ساختار دستمزدها، به او گفت 25 یا هیچ. کریستیانو هم با غرور رقابتی بالایی که داشت، گفت پس هیچ و رفت.”

رونسرو تأکید کرد که وینیسیوس قصد ندارد بدون سود مالی برای باشگاه رئال مادرید را ترک کند، اما در عین حال روشن کرد که باشگاه هم ظاهراً حاضر نیست به ارقامی که این برزیلی درخواست می‌کند برسد. او گفت: “وینیسیوس پسری است که خدمات زیادی برای رئال مادرید انجام داده و من می‌دانم که به نزدیکانش گفته است، من قرار نیست مجانی از مادرید بروم. بنابراین اگر با 22 میلیون، یعنی همان رقمی که مادرید پیشنهاد می‌دهد، تمدید نکند، چون معتقد است باید بیشتر بگیرد یا به 30 میلیون امباپه نزدیک شود، باشگاه این رقم را به او نخواهد داد.”

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید