آهنگساز سرشناس ارمنستانی: اولین پیشنهاد آهنگسازی‌ام برای یک فیلم، از ایران بود
آهنگساز سرشناس ارمنستانی: اولین پیشنهاد آهنگسازی‌ام برای یک فیلم، از ایران بود

 لِوون تِوانیان، نوازنده و آهنگساز سرشناس ارمنی که امشب در جشنواره موسیقی فجر به ارائه هنر خود می پردازد، ساخت اولین موسیقی برای یک فیلم ایرانی را نخستین کار خود در عرصه موسیقی فیلم عنوان کرد.   لوون توانیان در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک، با ابراز خوشحالی از حضورش در این جشنواره ایرانی، گفت: اولین […]

آهنگساز ارمنستانی: اولین پیشنهاد آهنگسازی‌ام برای فیلم، از ایران بود

 لِوون تِوانیان، نوازنده و آهنگساز سرشناس ارمنی که امشب در جشنواره موسیقی فجر به ارائه هنر خود می پردازد، ساخت اولین موسیقی برای یک فیلم ایرانی را نخستین کار خود در عرصه موسیقی فیلم عنوان کرد.

 

لوون توانیان در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک، با ابراز خوشحالی از حضورش در این جشنواره ایرانی، گفت: اولین پیشنهاد همکاری‌ام برای ساخت موسیقی یک فیلم را از ایران دریافت کردم که به فیلم «دوشیزه ماریا» به کارگردانی شهریار بحرانی مربوط می‌شود.

 

وی ادامه داد: بعد از آن، شخصاً موسیقی پنج فیلم سینمایی را انجام داده‌ام که چهار فیلم برای کشور کانادا و یک فیلم برای کشور خودم، ارمنستان بوده است.

 

این استاد هنر موسیقی ارمنی، که به بداهه‌نوازی‌های اعجاب‌انگیز نیز شهرت دارد، با ابراز خوشحالی از حضورش در جشنواره موسیقی فجر، هنر موسیقی ایران و ارمنستان را ارزشمند توصیف کرده و گفت: بسیار خوشحال می‌شوم که حتی در کشور خودم هم، زمینه بیشتری برای پرداختن به موسیقی ایرانی داشته باشم و این را زمینه‌ای خوب برای تداوم دوستی‌های همیشگی دو ملت می‌دانم.

آهنگساز ارمنستانی: اولین پیشنهاد آهنگسازی‌ام برای فیلم، از ایران بود

لوون توانیان، آهنگساز و نوازنده سازهاهی بادی، شنبه ۲۷ امشب بهمن ماه ساعت ۲۱/۳۰ در چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به همراه آرمن آساتوریان، نوازنده پیانو، در تالار وحدت به اجرای برنامه می پردازد.

 

در بهار سال ۲۰۱۲ از سوی رئیس جمهور ارمنستان عنوان و نشان هنرمند شایسته جمهوری ارمنستان را به وی اعطا شده است.

+

 

زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر

 

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید