توسعه مترو در مناطق غربی استان تهران/ افزایش ظرفیت حمل و نقل عمومی ضروری است
توسعه مترو در مناطق غربی استان تهران/ افزایش ظرفیت حمل و نقل عمومی ضروری است

استاندار تهران با تاکید بر توسعه مترو در مناطق غربی استان، گفت: افزایش ظرفیت حمل و نقل عمومی ضروری است. باشگاه خبرنگاران جوان – محمدصادق معتمدیان، عصر یکشنبه -۴ خردادماه- در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان که با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در محل استانداری برگزار شد، اظهار داشت: جلسه امروز فرصتی برای جمع‌بندی […]

استاندار تهران با تاکید بر توسعه مترو در مناطق غربی استان، گفت: افزایش ظرفیت حمل و نقل عمومی ضروری است.

باشگاه خبرنگاران جوان – محمدصادق معتمدیان، عصر یکشنبه -۴ خردادماه- در جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان که با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در محل استانداری برگزار شد، اظهار داشت: جلسه امروز فرصتی برای جمع‌بندی اقدامات و بررسی مواردی است که به عنوان نمایندگان دولت می‌توانیم آنها را با جدیت پیگیری و اجرایی کنیم.

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت‌ها در حوزه توسعه حمل‌ونقل عمومی، افزود: تامین ظرفیت‌ها، تأثیر مستقیمی بر کاهش ترافیک و آلودگی هوا خواهد داشت.

استاندار تهران با تأکید بر نقش مهم مترو در کاهش آلودگی هوا، گفت: گستردگی شبکه مترو در برخی از مناطق استان تهران مانند اسلامشهر نیازمند بازنگری و اقدام فوری است.

معتمدیان با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۹۹ درباره تشکیل شرکت حمل و نقل عمومی تهران که تاکنون اجرایی نشده، تصریح کرد: اجرای این قانون باید در اولویت قرار گیرد و دیگر نباید اجازه دهیم که سال‌ها بگذرد و در نهایت، قوه قضائیه برای اجرای قانون وارد میدان شود.

وی ادامه داد: اکثر شهرداری‌های استان به‌ویژه در مناطق غربی تهران به دنبال توسعه مترو هستند و در این راستا، اقدامات مشاوره‌ای در حال انجام است، استانداری نیز آمادگی دارد تا با حمایت قانونی، این پروژه‌ها به نتیجه برسند.

استاندار تهران با اشاره به برخی تکالیف قانونی وزارت کشور و وظایف نظارتی دستگاه‌های مسئول، خاطرنشان کرد: با پیگیری مستمر و دقیق می‌توان بخش زیادی از مشکلات موجود را حل کرد، هم‌اکنون نیز برخی از خطوط حمل و نقل در شهرستان‌های جنوبی استان با هزینه‌ای محدود قابل بهره‌برداری هستند.

معتمدیان با اشاره به ظرفیت‌های فنی و مدیریتی استان در زمینه حمل و نقل، گفت: با همراهی مجلس و دولت، باید راهکار‌های اجرایی را در چند مرحله کوتاه‌مدت و بلندمدت جمع‌بندی کنیم تا هم‌زمان با اقدامات شهرداری تهران، بتوانیم پاسخ‌گوی نیاز شهروندان باشیم.

وی در پایان با تاکید بر برگزاری منظم جلسات این کارگروه، عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی موظف به ارائه برنامه‌هایی هستند که در چارچوب قانون قابلیت اجرا داشته باشند و باید برای اجرای دقیق و مؤثر قوانین برنامه‌ریزی صورت گیرد.

منبع: استانداری تهران

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید