جابه‌جایی حدود ۹۵ میلیون تُن کالا در دو ماهه نخست امسال
جابه‌جایی حدود ۹۵ میلیون تُن کالا در دو ماهه نخست امسال

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری، ۹۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن کالا از طریق ۶ میلیون و ۱۰۰ هزار سفر دارای بارنامه توسط ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای در سطح شبکه راه‌های کشور جابه‌جا شده است. باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری – مهرداد حمداللهی از […]


مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری، ۹۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن کالا از طریق ۶ میلیون و ۱۰۰ هزار سفر دارای بارنامه توسط ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای در سطح شبکه راه‌های کشور جابه‌جا شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری – مهرداد حمداللهی از جابه‌جایی سه میلیون و ۷۸۰ هزار تُن انواع کالای اساسی از بنادر کشور در دو ماهه نخست امسال خبر  داد و گفت: طی دو ماه گذشته بیش  از ۱۹ میلیون تُن کالای کشاورزی، دامی و غذایی و ۳۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تُن انواع کالای ساختمانی و معدنی در سطح محورهای مواصلاتی کشور حمل شده است.

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل کالا اظهار کرد: در حال حاضر ۸۲ پایانه بار و شهرک، ۵۶۹۰ شرکت و مؤسسه، بیش از ۵۶۷ هزار راننده و قریب به ۴۶۶ هزار دستگاه ناوگان باری با میانگین عمر کاری بیش از ۱۹ سال در بخش حمل‌ونقل جاده‌ای کالا در کشور در حال فعالیت هستند.

حمداللهی با اشاره به فعالیت بیش از ۲۴۶ هزار دستگاه وانت‌بار و بالغ بر ۱۱ هزار و ۲۰۰ راننده فعال در این بخش، بیان کرد: در فروردین و اردیبهشت ماه امسال قریب به ۳۲ هزار بارنامه در بخش ناوگان وانت‌بار صادر و حدود ۵۲ هزار تُن کالا توسط این ناوگان در شبکه راه‌های کشور جابه‌جا شده است.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید