ضرورت مدیریت بهینه مصرف آب در شالیزار‌ها
ضرورت مدیریت بهینه مصرف آب در شالیزار‌ها

کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان نسبت به مدیریت مصرف آب در شالیزار‌ها اقدام کنند. باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – پروین رفیعی کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان نسبت به مدیریت بهینه مصرف آب در شالیزارها اقدام کنند. وی با تاکید بر مدیریت زراعی در مزارع […]


کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان نسبت به مدیریت مصرف آب در شالیزار‌ها اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی – پروین رفیعی کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان نسبت به مدیریت بهینه مصرف آب در شالیزارها اقدام کنند.

وی با تاکید بر مدیریت زراعی در مزارع بادام‌زمینی ، حبوبات و جالیزی افزود:  کشاورزان نسبت به برداشت کلزا و غلات اقدام کنند.

رفیعی ادامه داد: با توجه به شرایط جوی  بررسی استحکام سازه های گلخانه و ادوات کشاورزی در برابر وزش باد شدید  در دستور کار قرار بگیرد.

کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: دامداران در اواسط روز نسبت  به انقتال دام به زیرسایه بان جهت جلوگیری از تنش گرمایی اقدام کنند.

براساس نقشه های هواشناسی، طی روزهای آینده در نیمه شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل، بخش‌هایی از مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز، غرب، جنوب غرب و جنوب کشور، در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیرش گردوخاک پیش بینی می‌شود.

گفتنی است تا روز شنبه در عمده مناطق کشور آسمان صاف و در نوار شمالی کشور افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید