رسول اسدی: دوچرخه سواری با ۶ ورزشکار عازم بحرین خواهد شد
رسول اسدی: دوچرخه سواری با ۶ ورزشکار عازم بحرین خواهد شد

رئیس فدراسیون دوچرخه سواری اعلام کرد که دوچرخه سواری جزو رشته‌هایی است که به صورت کامل در بازی‌های آسیایی جوانان حضور پیدا می‌کند. باشگاه خبرنگاران جوان – رسول اسدی، رئیس فدراسیون دوچرخه سواری در پایان نشست با مسئولین کمیته ملی المپیک ضمن اشاره به اینکه مسئولین کاروان اعزامی به بازی‌های آسیایی بحرین ۲۰۲۵، نگاه ویژه‌ای […]


رئیس فدراسیون دوچرخه سواری اعلام کرد که دوچرخه سواری جزو رشته‌هایی است که به صورت کامل در بازی‌های آسیایی جوانان حضور پیدا می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان – رسول اسدی، رئیس فدراسیون دوچرخه سواری در پایان نشست با مسئولین کمیته ملی المپیک ضمن اشاره به اینکه مسئولین کاروان اعزامی به بازی‌های آسیایی بحرین ۲۰۲۵، نگاه ویژه‌ای به دوچرخه سواری داشتند تأکید کرد:نشست بسیار خوبی بود و مسائل مختلف مورد توجه قرار گرفت و از حمایت‌های کمیته تشکر می‌کنم و جمع بندی لیست نهایی اعزامی‌های رشته ورزشی دوچرخه سواری از مهمترین موضوعاتی بود که در این نشست به آن پرداخته شد.

وی گفت: ما ۳ ورزشکار خانم و ۳ ورزشکار آقا را به بازی‌های مذکور اعزام خواهیم کرد که در مسابقات جاده و مواد استقامت، تایم تریل انفرادی و تایم تریل میکس تیمی در این بازی‌ها شرکت می‌کنند.

وی در پایان و ضمن ابراز امیدواری از کسب مدال خوشرنگ این بازی‌ها توسط اعضای دوچرخه سواری اظهار داشت: ۲۹ آبان تاریخ اعزام دوچرخه سواران به بحرین خواهد بود و مسابقات این رشته ورزشی از ۲ آبان با حضور ۶ ورزشکار ما پیگیری خواهد شد.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید