تا آخر سال به ۷ هزار مگاوات انرژی پاک خواهیم رسید
تا آخر سال به ۷ هزار مگاوات انرژی پاک خواهیم رسید

احمدنیا گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰۰ نقطه از کشور درگیر پروژه نیروگاه خورشیدی است و تا آخر سال به ۷۰۰۰ مگاوات انرژی پاک خواهیم رسید. باشگاه خبرنگاران جوان – علی احمدنیا رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: از اول انقلاب تا ۴۰۳ کل انرژی پاک کشور […]

احمدنیا گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰۰ نقطه از کشور درگیر پروژه نیروگاه خورشیدی است و تا آخر سال به ۷۰۰۰ مگاوات انرژی پاک خواهیم رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان – علی احمدنیا رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: از اول انقلاب تا ۴۰۳ کل انرژی پاک کشور ۱۲۰۰ مگاوات بود که در ‎دولت چهاردهم به اندازه کل چهل سال گذشته به انرژی خورشیدی اضافه شد و عدد آن به ۲۵۵۰ مگاوات رسید.

او افزود: در حال حاضر بیش از ۵۰۰۰ نقطه از کشور درگیر پروژه نیروگاه خورشیدی است و تا آخر سال به ۷۰۰۰ مگاوات انرژی پاک خواهیم رسید.

تا آخر سال به ۷ هزار مگاوات انرژی پاک خواهیم رسید
منبع خبر: باشگاه خبرنگـاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید