اجتماع بزرگ یوم الله ۹ دی در تهران برگزار شد
اجتماع بزرگ یوم الله ۹ دی در تهران برگزار شد

همزمان با سالروز حماسه نهم دی، آیین گرامیداشت این روز با حضور گسترده و پرشور مردم تهران در میدان امام حسین (ع) برگزار شد. باشگاه خبرنگاران جوان – همزمان با سالروز حماسه نهم دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، آیین گرامیداشت این روز با حضور گسترده و پرشور مردم تهران در میدان آئینی […]

همزمان با سالروز حماسه نهم دی، آیین گرامیداشت این روز با حضور گسترده و پرشور مردم تهران در میدان امام حسین (ع) برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان – همزمان با سالروز حماسه نهم دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، آیین گرامیداشت این روز با حضور گسترده و پرشور مردم تهران در میدان آئینی امام حسین (ع) برگزار شد.

در این مراسم، اقشار مختلف مردم شامل زن و مرد، پیر و جوان، دانش‌آموزان و دانشجویان با حضور پررنگ خود و برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران، حماسه ۹ دی را گرامی داشته و یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، شهدای دفاع مقدس، شهدای سلامت و شهدای جنگ ۱۲ روزه را زنده نگه داشتند.

 شرکت‌کنندگان با تأکید بر اهمیت نهم دی، این روز را نماد بصیرت، هوشیاری و حضور به‌موقع مردم در مقاطع حساس انقلاب اسلامی دانسته و آن را نقطه عطفی در تاریخ معاصر کشور عنوان کردند.

حاجی‌صادقی: ملت ایران از مسئولان حمایت می‌کنند، اما مطالبه‌گر می‌مانند

حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی صادقی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه در این مراسم گفت: در مکتب قرآن آموخته‌ایم که تا زمانی که اراده یک ملت نشکند، ایمان آن راسخ باشد و بر باور‌های خود استوار بماند، شکست معنا نخواهد داشت.

وی افزود: خطاب ما به مسئولان محترم کشور، به‌ویژه مسئولان قوای سه‌گانه است. ملت ایران به فرمان رهبر معظم انقلاب از شما حمایت و پشتیبانی می‌کند، اما انتظار دارد این حمایت با قدردانی عملی پاسخ داده شود.

نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: مسئولان باید خدمتگزار صادق مردم باشند، با روحیه مجاهدت عمل کنند و زحمات این ملت بزرگ را قدر بدانند.

حاجی صادقی خاطرنشان کرد: در عین محبت و اعتماد، این امت انقلابی هشدار می‌دهد که مراقب نفوذ جریان‌های انحرافی باشید. انتظار روشن ملت این است که مسئولان در برابر ولایت، سرباز باشند و در برابر مردم، خود را خادم و پاسخ‌گو بدانند.

گفتنی است، سخنرانی، قرائت بیانیه، اجرای برنامه‌های فرهنگی و سردادن شعار‌های وحدت‌آفرین از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

اجتماع بزرگ یوم الله ۹ دی در تهران برگزار شد
منبع خبر: باشگاه خبرنگـاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید