ارز اربعین در سومین روز شروع فروش خود در بانکها به حدود 119 هزار تومان به ازای هر 100 دینار رسید و این در شرایطی است که در اولین روز فروش قیمت ارز اربعین 129 هزار تومان به ازای هر 100 دینار بود. به گزارش «شایانیوز» به نقل از فارس؛ فروش دینار به توسط بانکها […]

ارز اربعین در سومین روز شروع فروش خود در بانکها به حدود 119 هزار تومان به ازای هر 100 دینار رسید و این در شرایطی است که در اولین روز فروش قیمت ارز اربعین 129 هزار تومان به ازای هر 100 دینار بود.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از فارس؛ فروش دینار به توسط بانکها و صرافی های تحت نظر بانک مرکزی به قیمت 119 تومان در حینی است که با وجود کاهش همچنان 4 هزار تومان بیشتر از بازار آزاد قیمت دارد.

پیش از این بانک مرکزی به خبرنگار فارس گفته بود که قیمت ارز اربعین را بانک‌ها و صرافی‌ها با تفاهم یکدیگر تعیین کردند و بالا بودن قیمت نیز در راستای اجرای سیاست پکپارچه‌سازی نرخ ارز است.

ارز اربعین از سال 1401 و با هدف تسهیل سفر ارزان برای زائران و از منابع بانک مرکزی پرداخت می‌شد. قیمت آن نیز حدود 30 درصد پایین‌تر از بازار آزاد بود.

در حال حاضر قیمت 100 دینار در بازار آزاد حدود 115 هزار تومان است و برای ادامه روند سال‌های گذشته قیمت آن در بانک‌ها باید حدود 90 هزار تومان فروخته شود.

منبع خبر: شایا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید