پیشکسوت فوتبال با انتقاد از برخی واکنش‌ها پس از ناکامی تیم ملی در جام جهانی، تأکید کرد که بزرگنمایی اتفاقات و مطرح کردن صحبت‌های طلبکارانه به سود فوتبال ایران نیست و می‌تواند باعث دور شدن مردم از تیم ملی شود. رسول کربکندی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس درباره حواشی ایجادشده پس […]

پیشکسوت فوتبال با انتقاد از برخی واکنش‌ها پس از ناکامی تیم ملی در جام جهانی، تأکید کرد که بزرگنمایی اتفاقات و مطرح کردن صحبت‌های طلبکارانه به سود فوتبال ایران نیست و می‌تواند باعث دور شدن مردم از تیم ملی شود.

رسول کربکندی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس درباره حواشی ایجادشده پس از عملکرد تیم ملی در جام جهانی اظهار داشت: بعضی از صحبت‌هایی که مطرح می‌شود، بیش از اندازه افراطی و همراه با بزرگنمایی است. به نظرم در شرایط فعلی نیازی به چنین مصاحبه‌هایی نیست. ما در یک تورنمنت بزرگ شرکت کردیم، سه بازی انجام دادیم، سه تساوی کسب کردیم و در نهایت نتوانستیم از گروه‌مان صعود کنیم. این اتفاق برخلاف انتظار جامعه فوتبال بود، اما دلیلی ندارد که همه چیز را بیش از حد بزرگ کنیم و برای هر موضوعی دنبال مقصر بگردیم.

وی ادامه داد: اینکه چرا فلان بازیکن دعوت نشده، چرا فلان نفر حضور نداشته یا چرا یک تصمیم خاص گرفته شده، مسائلی است که پرداختن بیش از اندازه به آنها نه تنها کمکی نمی‌کند، بلکه فاصله مردم با تیم ملی را بیشتر می‌کند. تیم ملی متعلق به همه مردم است و وقتی صحبت‌هایی مطرح می‌شود که حالت طلبکارانه دارد، طبیعتاً واکنش جامعه فوتبال هم مثبت نخواهد بود.

پیشکسوت فوتبال ایران افزود: تیم ملی در جام جهانی دو بازی قابل قبول داشت. مقابل بلژیک و مصر عملکرد بهتری نسبت به بازی نخست نشان داد و بازیکنان تلاش خودشان را کردند، اما باید واقعیت را پذیرفت. ما در همان مرحله گروهی از صعود بازماندیم. نه می‌توان گفت عملکرد تیم یک شاهکار بوده و نه اینکه همه چیز را سیاه دید. باید منصفانه قضاوت کرد.

کربکندی با اشاره به نوع برخورد اعضای تیم ملی و فدراسیون فوتبال با منتقدان گفت: اینکه طوری صحبت کنیم که انگار هیچ‌کس از فوتبال چیزی نمی‌داند، درست نیست. کسانی که سال‌ها در فوتبال بوده‌اند، مربیگری کرده‌اند یا بازی کرده‌اند، حق دارند نظر بدهند. فوتبال فقط متعلق به یک گروه خاص نیست.

وی درباره بحث عذرخواهی پس از ناکامی نیز گفت: مسئله اصلی شاید یک عذرخواهی ساده باشد، اما متأسفانه در فوتبال ما کمتر شاهد چنین اتفاقی هستیم. در بسیاری از کشور‌ها وقتی یک مربی یا مجموعه‌ای نتیجه لازم را نمی‌گیرد، مسئولیت می‌پذیرد و تصمیم‌های جدی گرفته می‌شود. البته اینکه برای جام ملت‌ها چه تصمیمی گرفته شود، به مدیران فوتبال مربوط است، اما باید نگاه ما به آینده باشد.

کربکندی ادامه داد: در جام جهانی گذشته هم امید زیادی به تغییر نسل و پوست‌اندازی داشتیم، اما این اتفاق به شکل مطلوب رخ نداد. حالا دوباره صحبت از موفقیت در جام ملت‌ها و حتی قهرمانی در جام جهانی آینده مطرح می‌شود، در حالی که با توجه به شرایط فوتبال آسیا و پیشرفت تیم‌هایی مثل ژاپن، عربستان و استرالیا، رسیدن به این اهداف نیازمند برنامه‌ریزی جدی است.

وی تأکید کرد: جامعه فوتبال از برنامه‌ای که برای آینده ارائه می‌شود، انتظار بیشتری دارد. اینکه فقط بگوییم شرایط خوب است و همه چیز را مثبت نشان دهیم، نمی‌تواند هواداران و کارشناسان فوتبال را قانع کند.

پیشکسوت فوتبال ایران در پایان خاطرنشان کرد: مهم‌ترین موضوع، توجه به نسل جوان است. ما شاید در سال‌های اخیر تولید بازیکن باکیفیت زیادی نداشته‌ایم، اما همان بازیکنانی هم که داشتیم، فرصت کافی پیدا نکردند. چنین رفتار‌هایی ممکن است باعث شود بازیکنان جوان انگیزه خود را از دست بدهند و فکر کنند راهی برای رسیدن به تیم ملی وجود ندارد.

وی در پایان گفت: بعضی بازیکنان بزرگ دنیا وقتی احساس کردند زمان خداحافظی فرا رسیده، کنار رفتند و فرصت را به نسل بعد دادند. در فوتبال ما هم باید این نگاه وجود داشته باشد. اگر همیشه یک جمع ثابت در تیم ملی باقی بماند و فرصت تغییر ایجاد نشود، رشد فوتبال متوقف خواهد شد. امیدوارم تصمیم‌ها به شکلی گرفته شود که آینده فوتبال ایران و نسل جدید تضمین شود.

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید