طی روزهای گذشته در حالی بحث و جدل‌های فراوانی بر سر قانونی بودن بازگشت یاسر آسانی به استقلال شکل گرفته که این پرونده با ماجرای دیدیه اندونگ در زمستان مقایسه می‌شود. برخی معتقدند ارسال نامه فسخ قرارداد آسانی از طریق یوری زایتسف، وکیل این بازیکن به منزله پایان رسمی قرارداد ستاره آلبانیایی است و او […]

طی روزهای گذشته در حالی بحث و جدل‌های فراوانی بر سر قانونی بودن بازگشت یاسر آسانی به استقلال شکل گرفته که این پرونده با ماجرای دیدیه اندونگ در زمستان مقایسه می‌شود.

برخی معتقدند ارسال نامه فسخ قرارداد آسانی از طریق یوری زایتسف، وکیل این بازیکن به منزله پایان رسمی قرارداد ستاره آلبانیایی است و او برای بازگشت به استقلال نیاز به ثبت جدید قرارداد دارد که با توجه به پنجره بسته باشگاه عملی نیست و برای اثبات این موضوع نیز فسخ یک‌طرفه اندونگ در زمستان را یادآوری می‌کنند.

اما ماجرا آنجایی جالب‌تر می‌شود که بدانیم سالواتوره چیواله، وکیل ایتالیایی باشگاه استقلال چندی پیش نامه استعلام فیفا درباره دیدیه اندونگ را به علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی باشگاه داده است. در این نامه که سربرگ فیفا هم در آن دیده می‌شود، صراحتا قید شده بود که هافبک گابنی مشکلی برای ادامه بازی در استقلال نداشته است.

با این حال علی تاجرنیا در محافل مختلف یا توییت‌هایش آسانی را بازیکن استقلال می‌داند اما برای اثبات ادعایش اشاره‌ای به ماجرای استعلام پرونده اندونگ نمی‌کند. در واقع مشخص نیست مدیریت استقلال با چه منطقی بازگشت آسانی را قانونی می‌داند اما درباره هافبک گابنی موضع دیگری را اتخاذ کرده است؟

گفتنی است یاسر آسانی چندی پیش به دلیل عدم پرداخت مطالبات با ارسال نامه‌ای از طریق وکیلش قرارداد خود را با استقلال فسخ کرد اما بعد از چند روز به تمرینات آبی‌پوشان برگشت. با این وجود عده‌ای معتقدند که با توجه به بسته بودن پنجره باشگاه، ستاره آلبانیایی نیاز به ثبت دوباره قرارداد دارد و بازی کردن او با شرایط فعلی قانونی نیست. درست مثل ماجرای دیدیه اندونگ که در زمستان اتفاق افتاد و باشگاه استقلال بعد از آن از هافبک گابنی استفاده نکرد.

منبع خبر: افکار

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید