به گزارش “ورزش سه”، مکس ایبرل، مدیر ورزشی بایرن مونیخ، بار دیگر درباره آینده بازیکنان مازاد این تیم، از جمله ژوائو پالینیا، ساشا بویی و برایان ساراگوسا صحبت کرد. ایبرل بار دیگر احتمال جدایی این سه بازیکن را تأیید کرد و گفت:«دوست داریم این بازیکنان از باشگاه جدا شوند، زیرا اگر بمانند، به‌سختی فرصت بازی […]

به گزارش “ورزش سه”، مکس ایبرل، مدیر ورزشی بایرن مونیخ، بار دیگر درباره آینده بازیکنان مازاد این تیم، از جمله ژوائو پالینیا، ساشا بویی و برایان ساراگوسا صحبت کرد.

ایبرل بار دیگر احتمال جدایی این سه بازیکن را تأیید کرد و گفت:«دوست داریم این بازیکنان از باشگاه جدا شوند، زیرا اگر بمانند، به‌سختی فرصت بازی پیدا خواهند کرد.»

او در عین حال تأکید کرد:«البته آن‌ها حق دارند در بایرن تمرین کنند و توانایی‌هایشان را نشان دهند اما در برنامه‌ریزی برای ترکیب تیم، ایده‌های دیگری داریم.»

او همچنین از وجود مذاکرات و تحرکاتی در بازار نقل‌وانتقالات خبر داد، اما مقصد احتمالی پالینیا، بویی و ساراگوسا را مشخص نکرد. اگرچه ساشا بویی و ژوائو پالینیا همراه کاروان بایرن برای تور پیش‌فصل در کره جنوبی و هنگ‌کنگ سفر کرده‌اند، اما در برنامه‌های ونسان کمپانی، سرمربی تیم، جایی ندارند.

2510259

ابرل درباره احتمال تغییر شرایط در هفته‌های پایانی نقل‌وانتقالات گفت:«در مقطعی از ماه اوت، باشگاه‌ها ترکیب خود را ارزیابی خواهند کرد. برخی ممکن است به رقابت‌های اروپایی صعود کنند و برخی دیگر با مصدومیت بازیکنانشان روبه‌رو شوند. بنابراین باید صبر کنیم و ببینیم شرایط چگونه پیش می‌رود.»

منبع خبر: ورزش 3

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید