مرحله پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا امشب با برگزاری چهار مسابقه در مناطق شرق و غرب به پایان می‌رسد. در غرب آسیا، پاختاکور ازبکستان میزبان الحسین اردن خواهد بود و الجزیره امارات نیز در ابوظبی به مصاف الاتحاد عربستان می‌رود. این دو مسابقه به شکل تک‌بازی برگزار می‌شوند و در صورت تساوی به وقت‌های اضافه و […]

مرحله پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا امشب با برگزاری چهار مسابقه در مناطق شرق و غرب به پایان می‌رسد. در غرب آسیا، پاختاکور ازبکستان میزبان الحسین اردن خواهد بود و الجزیره امارات نیز در ابوظبی به مصاف الاتحاد عربستان می‌رود.

این دو مسابقه به شکل تک‌بازی برگزار می‌شوند و در صورت تساوی به وقت‌های اضافه و ضربات پنالتی خواهند رفت. تیم‌های برنده مستقیماً راهی مرحله لیگ می‌شوند و بازندگان نیز در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ حضور خواهند داشت.

الحسین با کسب دوگانه داخلی به این مسابقه رسیده است. نماینده اردن فصل گذشته برای سومین بار متوالی قهرمان لیگ شد و نخستین جام حذفی تاریخ خود را نیز بالای سر برد. این باشگاه تاکنون حضور در مرحله اصلی لیگ نخبگان را تجربه نکرده و در تاشکند به دنبال ثبت یکی از مهم‌ترین نتایج تاریخش خواهد بود.

دیدار پاختاکور برای علاقه‌مندان به فوتبال در کشور حائز اهمیت است. این باشگاه روز گذشته جذب مرتضی پورعلی‌گنجی را به‌صورت رسمی اعلام کرد و مدافع فصل گذشته پرسپولیس تا پایان فصل با نماینده ازبکستان قرارداد بست. با توجه به فاصله کوتاه میان نهایی‌شدن این انتقال و مسابقه با الحسین، حضور پورعلی‌گنجی در ترکیب امشب قطعی نیست و باید دید نام او در فهرست مسابقه قرار می‌گیرد یا نخستین بازی‌اش به زمان دیگری موکول می‌شود.

دومین پلی‌آف غرب آسیا از ساعت ۱۹:۳۰ به وقت ایران در ورزشگاه محمد بن زاید ابوظبی برگزار خواهد شد. الجزیره که فصل گذشته لیگ امارات را در رتبه چهارم به پایان رساند، برای یازدهمین حضور خود در مرحله اصلی رقابت‌های باشگاهی آسیا تلاش می‌کند. آخرین حضور این تیم در مرحله اصلی به سال ۲۰۲۲ بازمی‌گردد.

در سمت مقابل، الاتحاد پس از قرار گرفتن در رتبه پنجم لیگ عربستان ناچار شده مسیر خود را از پلی‌آف آغاز کند. قهرمان دو دوره لیگ قهرمانان آسیا، فصل گذشته تا مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ نخبگان پیش رفت و اکنون برای چهاردهمین حضور خود در مرحله اصلی می‌جنگد. دو تقابل قبلی الاتحاد و الجزیره با تساوی‌های بدون گل و یک بر یک تمام شده و هیچ‌کدام تاکنون دیگری را شکست نداده‌اند.

برندگان این دو مسابقه در کنار الشمال قطر و القادسیه عربستان، چهار تیم سید چهارم منطقه غرب را تشکیل خواهند داد. استقلال در سید نخست و تراکتور در سید سوم قرار گرفته‌اند و هر تیم در فرمت جدید باید با دو حریف از هر سید روبه‌رو شود. به همین دلیل هر یک از تیم‌های صعودکننده امشب شانس قابل‌توجهی برای تقابل با استقلال، تراکتور یا حتی هر دو نماینده ایران خواهد داشت.

این احتمال برای برنده دیدار الجزیره و الاتحاد به دلیل ممنوعیت رویارویی تیم‌های هم‌کشور در مرحله لیگ بیشتر نیز خواهد بود. الجزیره نمی‌تواند با العین و الوصل روبه‌رو شود و الاتحاد نیز امکان تقابل با الاهلی و الهلال را ندارد. در نتیجه نام استقلال و تراکتور با احتمال بیشتری در فهرست حریفان برنده مسابقه ابوظبی قرار می‌گیرد.

قرعه‌کشی مرحله لیگ روز ۲۷ مرداد در کوالالامپور برگزار می‌شود، اما پیش از رسیدن به مراسم قرعه‌کشی، امشب ترکیب ۱۶ تیم منطقه غرب تکمیل خواهد شد و استقلال و تراکتور دو رقیب احتمالی دیگر خود را خواهند شناخ.

منبع خبر: افکار

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید