«اراج» که امروزه جزئی از شهر تهران است، در سالهای دور یک روستای ییلاقی بود که ابتدای جاده تجریش به لواسان (ابتدای بزرگراهارتشکنونی) قرار داشت. به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین، در خاطرات شفاهی اهالی این محله، نام دوغ اراج با نام «مشجعفر» پیرمرد صاحب آن قهوهخانه خاطرهانگیز گره خورده است؛ کسی که […]

«اراج» که امروزه جزئی از شهر تهران است، در سالهای دور یک روستای ییلاقی بود که ابتدای جاده تجریش به لواسان (ابتدای بزرگراهارتشکنونی) قرار داشت.
به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین، در خاطرات شفاهی اهالی این محله، نام دوغ اراج با نام «مشجعفر» پیرمرد صاحب آن قهوهخانه خاطرهانگیز گره خورده است؛ کسی که با استفاده از آب زلال قنات اراج و ماست محلی، کار یک کارخانه عریض و طویل تولید دوغ را به تنهایی انجام میداد.
بعد از شهرت این قهوهخانه و دوغهایش، ابتدا کافهها و قهوهخانههای متعدد و بعد کارخانه دوغ اراج در نزدیکی همین کافهها ساخته شد تا این بار دوغ شیشهای اراج سر زبانها بیفتد و در تمام شهر توزیع شود.
با وجود این، بیشتر کافهها و قهوهخانههای اراج تا سال ۶۵ جمع شد و چرخ کارخانه دوغ اراج هم برای همیشه از حرکت ایستاد.
واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسمها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی میشود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر
تحلیل جامعهشناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج میکنند؟
لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهرههای مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی








































