شهرام دبیری از جان ورزش چه می‌خواهد؟
شهرام دبیری از جان ورزش چه می‌خواهد؟

افراد نزدیک به شهرام دبیری، معاون پارلمانی رئیس جمهوری با سرعت بالایی در حال راه پیدا کردن به صندلی‌های مدیریتی ورزش هستند. به گزارش سرویس ورزشی تابناک، آنچه شهرام دبیری در مقام معاون پارلمانی مسعود پزشکیان انجام می‌دهد، چندان ارتباطی با جایگاه حقوقی او ندارد. دبیری که زمانی به عنوان مؤسس تیم فوتسال دبیری تبریز […]

شهرام دبیری از جان ورزش چه می‌خواهد؟

افراد نزدیک به شهرام دبیری، معاون پارلمانی رئیس جمهوری با سرعت بالایی در حال راه پیدا کردن به صندلی‌های مدیریتی ورزش هستند.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، آنچه شهرام دبیری در مقام معاون پارلمانی مسعود پزشکیان انجام می‌دهد، چندان ارتباطی با جایگاه حقوقی او ندارد.

دبیری که زمانی به عنوان مؤسس تیم فوتسال دبیری تبریز توانست به هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال هم راه پیدا کند، سابقه‌ای به این شکل در ورزش دارد اما این پیشینه به هیچ عنوان دلیلی نمی‌شود که او به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور اقدام به مهره‌چینی در ورزش کند.

پس از انتصاب علی‌رضا رحیمی، داماد دبیری به عنوان معاون وزیر ورزش و جوانان، مهرداد رحیمی نیز در زیر مجموعه معاونت پارلمانی سمت گرفت. اما دبیری به اینجا بسنده نکرد و فرزین دبیری هم در انتخابات فدراسیون فوتبال کاندیدا شد.

اما تأمل برانگیز اینجاست که ۲۴ ساعت پس از برکناری رسول خطیبی از باشگاه پیکان با فشار دبیری به شیخ‌زاده، مدیرعامل برکنار شده پیکان به عنوان مدیرعامل باشگاه سایپا انتخاب شد. خطیبی که خودش هم نامزد پست هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال به عنوان نماینده مدیران عامل است.

اهمیت این انتصاب از آنجاست که باشگاه سایپا در انتخابات فدراسیون فوتبال داری سه رأی است و می‌تواند نقش مهمی در رأی آوری فرزین دبیری و همچنین رسول خطیبی در انتخابات هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال داشته باشد.

+

 

زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر

 

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید