هوای این شهرها در وضعیت خطرناک قرار گرفت
هوای این شهرها در وضعیت خطرناک قرار گرفت

به گزلرش تابناک به نقل از ایرنا، وزش باد شدید که طی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان شدت گرفت و با خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا همراه بود سبب شده که صبح امروز (چهارشنبه) نیز کیفیت هوای ۶ شهر این استان در وضعیت خطرناک قرار گیرد. داده‌های سامانه پایش کیفی هوای […]

هوای این شهرها در وضعیت خطرناک قرار گرفت

به گزلرش تابناک به نقل از ایرنا، وزش باد شدید که طی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان شدت گرفت و با خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا همراه بود سبب شده که صبح امروز (چهارشنبه) نیز کیفیت هوای ۶ شهر این استان در وضعیت خطرناک قرار گیرد.

داده‌های سامانه پایش کیفی هوای کشور منتهی به ساعت هشت صبح امروز -چهارشنبه هشتم اسفند ماه- نشان می‌دهد که شهرستان‌های رفسنجان در شمال استان، بم و ریگان در شرق کرمان، کهنوج، رودبار جنوب و جازموریان در جنوب استان و بخش شهداد از توابع شهرستان کرمان در وضعیت خطرناک و به رنگ قهوه‌ای است.

سرمای شدیدتر در راه پایتخت

محمد اصغری، کارشناس هواشناسی، در گفت‌وگویی با اشاره به وضعیت جوی امروز در تهران و مناطق اطراف اعلام کرد: امروز سردترین روز ما در مقایسه با هفت یا هشت روز گذشته خواهد بود، حداقل دمای ثبت‌شده در تهران به منفی ۷ درجه سانتی‌گراد رسید.

کیفیت هوای رفسنجان با شاخص آلایندگی ۳۳۱، بم با شاخص ۴۳۷، کهنوج با شاخص ۵۰۰، رودبار جنوب با شاخص ۵۰۰، ریگان با شاخص ۵۰۰ و بخش شهداد کرمان با شاخص ۵۰۰ در وضعیت خطرناک برای عموم مردم قرار دارد.

همچنین ایستگاه شهرستان انار در مجاورت رفسنجان با شاخص ۲۱۵ تا ساعت هشت امروز وضعیت بسیار ناسالم را نشان می‌دهد و به رنگ بنفش است.

بر پایه داده‌های سامانه پایش کیفی هوای کشور، ایستگاه هوانیروز کرمان با شاخص ۱۲۶ و ایستگاه زرند با شاخص ۱۳۶ به رنگ نارنجی است و وضعیت ناسالم هوا برای گروه‌های حساس را نشان می‌دهد.

برای پایش کیفی هوا شاخص صفر تا ۵۰ وضعیت پاک (رنگ سبز)، ۵۰ تا ۱۰۰ قابل قبول (زرد)، ۱۰۰ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۰ تا ۲۰۰ ناسالم (قرمز)، ۲۰۰ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۰ تا ۵۰۰ وضعیت خطرناک (قهوه‌ای) در نظر گرفته می‌شود.

کرمان دارای ۲۵ شهرستان است که ۱۶ ایستگاه سنجش کیفی هوا در ۱۴ شهرستان استان وجود دارد و کرمان و رفسنجان هر کدام ۲ دستگاه دارند.

با توجه به تصمیم ستاد بحران شهرستان‌های کهنوج و رودبارجنوب، به علت بالا بودن شاخص آلودگی هوا و شرایط خطرناک شاخص، مدارس نوبت صبح امروز چهارشنبه این شهرستان‌ها و جازموریان تعطیل شده است.

در شرایط وقوع گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا به همه مردم به ویژه بیماران قلبی، ریوی، سالمندان و کودکان توصیه می‌شود از پیاده روی و فعالیت فیزیکی خارج از منزل اجتناب کنند همچنین توصیه می‌شود مردم از سفر‌های غیرضرور به دلیل کاهش دید افقی در جاده‌ها به طور جدی بپرهیزند.

طبق پیش بینی هواشناسی کرمان وزش باد شدید همراه با گرد و خاک که از اوایل هفته جاری در استان شروع شد تا پایان هفته پدیده غالب جوی است.

+

 

زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر

 

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید