پروژه بین رئیس صداوسیما، معاونش و مدیر شبکه قفل شده بود/چگونگی استفاده از هلی‌کوپتر در فیلمبرداری مستند «ایران»
پروژه بین رئیس صداوسیما، معاونش و مدیر شبکه قفل شده بود/چگونگی استفاده از هلی‌کوپتر در فیلمبرداری مستند «ایران»

به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، ساخت مجموعه مستند «ایران»‌ از سال ۱۳۸۰ در شبکه یک سیما آغاز شد و با وجود فراز و فرودهای مختلفی که طی بیش از دو دهه گذشته به خود، دیده همچنان ادامه پیدا کرده است.  در فرصتی که دست داد میزبان حسین طاهری تهیه‌کننده این‌مجموعه بودیم و با او درباره […]

پروژه بین رئیس صداوسیما، معاونش و مدیر شبکه قفل شده بود/چگونگی استفاده از هلی‌کوپتر در فیلمبرداری مستند ایران

به گزارش خبرنگار فرهنگی تابناک، ساخت مجموعه مستند «ایران»‌ از سال ۱۳۸۰ در شبکه یک سیما آغاز شد و با وجود فراز و فرودهای مختلفی که طی بیش از دو دهه گذشته به خود، دیده همچنان ادامه پیدا کرده است. 

در فرصتی که دست داد میزبان حسین طاهری تهیه‌کننده این‌مجموعه بودیم و با او درباره این‌مدت فعالیت در این‌پروژه گپ و گفت داشتیم. طاهری مدیرکلی مرکز هنرهای نمایشی، مدیرکلی پخش شبکه جهانی جام‌جم، مدیریت شبکه جهانی جام‌جم۲، مدیرکلی پخش شبکه اول سیما، عضویت در اتحادیه تهیه‌کنندگان سینمای ایران و … را در کارنامه دارد. 

طاهری در بخشی از این‌گفتگو به تعطیلی موقت پروژه مستند ایران و توقفش به‌خاطر اختلافات بین رئیس صداوسیما،‌معاونش و مدیر شبکه اول سیما اشاره کرد. بخشی از گفتگو هم به چالش‌های تولید و استفاده از هلی‌کوپتر برای فیلم‌برداری اختصاص داشت. 

تهیه‌کننده مجموعه مستند «ایران» می‌گوید پس از چندسال از آغاز ساخت این‌مجموعه، اختلافاتی بین رئیس صداوسیما، معاونش و مدیر شبکه اول سیما به وجود آمده و این‌پروژه را متوقف کرده بود.

+

 

زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر

 

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید