تجارت‌نیوز نوشت: شاخص کل بورس تهران روز شنبه با افت بیش از ۶۱ هزار واحدی یکی از سنگین‌ترین ریزش‌های امسال را تجربه کرد. این ریزش که از همان دقایق ابتدایی بازار آغاز شد، با موجی از صف‌های فروش در عمده نمادهای دلاری و ریالی همراه بود؛ به‌طوری که حتی نمادهایی با بنیاد قدرتمند نیز نتوانستند […]

تجارت‌نیوز نوشت: شاخص کل بورس تهران روز شنبه با افت بیش از ۶۱ هزار واحدی یکی از سنگین‌ترین ریزش‌های امسال را تجربه کرد. این ریزش که از همان دقایق ابتدایی بازار آغاز شد، با موجی از صف‌های فروش در عمده نمادهای دلاری و ریالی همراه بود؛ به‌طوری که حتی نمادهایی با بنیاد قدرتمند نیز نتوانستند مقابل این فشار دوام بیاورند.

از سوی دیگر، شاخص هم‌وزن نیز که نماینده بهتری از رفتار کلی بازار است، افتی چشم‌گیر داشت؛ موضوعی که نشان می‌دهد فشار فروش به تمام لایه‌های بازار سرایت کرده و سرمایه‌گذاران حقیقی در موقعیت دفاعی قرار گرفته‌اند.

فرار سرمایه از سهام؛ پناه به بازارهای موازی

همزمان با سقوط بازار سهام، قیمت دلار در بازار آزاد روندی صعودی در پیش گرفت و طلا نیز از فضای نااطمینانی سیاسی بهره‌مند شد. این رفتار کلیشه‌ای سرمایه‌گذاران که در نبود چشم‌انداز شفاف، به بازارهای نقدشونده‌تر پناه می‌برند، بار دیگر در بورس روز شنبه نمایان شد.

با تعویق مذاکرات و نبود سیگنال مثبت از سوی دیپلمات‌ها، گمانه‌زنی‌ها از کاهش امید به توافق حکایت دارد؛ موضوعی که در صورت تداوم، می‌تواند فضای معاملاتی بورس را برای روزهای آینده نیز تیره نگه دارد.

پیش بینی بورس فردا یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴

در شرایط فعلی، پیش‌بینی می‌شود بازار سهام یکشنبه نیز تحت تاثیر فضای بی‌اعتمادی سیاسی قرار داشته باشد. مادامی که خبری جدی یا مصاحبه‌ای رسمی در جهت بازگشت به مسیر گفت‌وگو منتشر نشود، بعید است بازار از مدار منفی خارج شود.

با این حال از آنجا که بخشی از فشار فروش در معاملات روز شنبه تخلیه شده، ممکن است در بورس روز یکشنبه از شدت ریزش‌ها اندکی کاسته شود. اما تا زمانی که فضای مذاکرات روشن نشود، جریان خروج نقدینگی ادامه خواهد داشت و تقاضای قدرتمندی به بازار بازنخواهد گشت.

منبع: اطلاعات انلاین

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید