مجردها هم وام مسکن می‌گیرند!
مجردها هم وام مسکن می‌گیرند!

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ داوود بیگی‌نژاد نایب رئیس اتحادیه املاک  اظهار کرد: در سیاست‌های مسکنی دولت چهاردهم، به منظور ارتقای توانمندی افراد جامعه، تغییراتی در نحوه پرداخت و در اختیار قرار دادن تسهیلات به مردم ایجاد شده است. وی افزود: طبق این تغییرات، دولت ثبت‌نام وام ودیعهٔ مسکن را با سقف ۲۷۵ […]

مجردها هم وام مسکن می‌گیرند!

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ داوود بیگی‌نژاد نایب رئیس اتحادیه املاک  اظهار کرد: در سیاست‌های مسکنی دولت چهاردهم، به منظور ارتقای توانمندی افراد جامعه، تغییراتی در نحوه پرداخت و در اختیار قرار دادن تسهیلات به مردم ایجاد شده است.

وی افزود: طبق این تغییرات، دولت ثبت‌نام وام ودیعهٔ مسکن را با سقف ۲۷۵ میلیون تومان در تهران و ۱۴۰ میلیون در سایر شهرها در حالی آغاز کرده است که اولویت با زوج‌های جوان، خانوارهای پرجمعیت و مددجویان نهادهای حمایتی است.

نایب رئیس اتحادیه املاک بیان کرد: همچنین برای افرادی که تحت پوشش نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد و بنیاد شهید هستند، تسهیلات قرض‌الحسنه ۴۰۰ میلیون تومانی با بازپرداخت ۱۰ ساله در نظر گرفته شده است. در مورد افراد مجرد، طبق دستورالعمل‌ها، مردان بالای ۴۵ سال و زنان بالای ۳۵ سال می‌توانند در این طرح شرکت کنند.

بیگی‌نژاد ادامه داد: نکته قابل توجه این است که پیش از این، فقط زوجین می‌توانستند از این تسهیلات استفاده کنند، اما اکنون شرایط به‌گونه‌ای تغییر کرده که روابط خویشاوندی مانند پدر و فرزند، مادر و فرزند، خواهر و برادر، و حتی دو خواهر یا دو برادر نیز می‌توانند به‌عنوان زوج وام‌گیرنده، تسهیلات دریافت کنند.

وی خاطرنشان کرد: این تسهیلات همگی از محل اوراق مسکن برای خرید ملک در اختیار اقشار مختلف جامعه قرار می‌گیرد.

بیگی‌نژاد گفت: با توجه به افزایش میزان تسهیلات و گسترش دامنه مشمولان، اگرچه ممکن است این اقدام در بازار مسکن کلان‌شهرها اثر فوری نداشته باشد، اما در شهرهای کوچک می‌تواند تأثیرگذار و حمایتی باشد. همچنین برداشتن محدودیت صرفاً برای زوجین می‌تواند گام مؤثری در جهت توانمندسازی بیشتر اقشار جامعه باشد.

+

 

زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر

 

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید