باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس با صدور بیانیه‌ای رسمی، هرگونه توهین قومیتی، نفرت‌پراکنی و انتشار محتوای توهین‌آمیز با سوءاستفاده از نام و لوگوی این باشگاه را محکوم کرد و از برخورد حقوقی و قضایی با عاملان این اقدامات خبر داد. به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه فرهنگی‌ ورزشی پرسپولیس با انتشار بیانیه‌ای رسمی، نسبت به […]

باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس با صدور بیانیه‌ای رسمی، هرگونه توهین قومیتی، نفرت‌پراکنی و انتشار محتوای توهین‌آمیز با سوءاستفاده از نام و لوگوی این باشگاه را محکوم کرد و از برخورد حقوقی و قضایی با عاملان این اقدامات خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه فرهنگی‌ ورزشی پرسپولیس با انتشار بیانیه‌ای رسمی، نسبت به سوءاستفاده از نام، نشان و هویت این باشگاه در فضای مجازی برای توهین قومیتی و نفرت‌پراکنی هشدار داد و تأکید کرد این اقدامات، تخلف آشکار اخلاقی و جرم محسوب می‌شود. در این بیانیه آمده است: توهین به اقوام شریف ایران، نه در چارچوب هواداری جای می‌گیرد و نه قابل توجیه است.

از نگاه باشگاه پرسپولیس، چنین رفتارهایی اقدامی ضدفرهنگی، ضدملی و مغایر با اصول اخلاق ورزشی به شمار می‌رود. باشگاه پرسپولیس تصریح کرد افرادی که با هویت حقیقی یا جعلی در فضای مجازی اقدام به توهین قومیتی و ایجاد نفرت می‌کنند، به هیچ عنوان نماینده این باشگاه نیستند و در صورت احراز انتساب این اقدامات، پیگیری حقوقی و قضایی با جدیت در دستور کار قرار خواهد گرفت.

در ادامه این بیانیه تأکید شده است که باشگاه پرسپولیس اجازه نخواهد داد جریان‌های مشکوک و فرصت‌طلب با سوءاستفاده از نام این باشگاه، وحدت ملی، شأن هواداران و اعتبار پرسپولیس را خدشه‌دار کنند و در این مسیر از تمامی ظرفیت‌های قانونی خود بهره خواهد برد. پرسپولیس همچنین از هواداران فهیم و آگاه خود خواسته است ضمن حفظ آرامش و شأن این نام بزرگ، از ورود به فضاهای تحریک‌آمیز پرهیز کرده و هرگونه محتوای توهین‌آمیز منتسب به پرسپولیس را گزارش دهند. در پایان بیانیه تأکید شده است؛ پرسپولیس در برابر توهین قومیتی سکوت نخواهد کرد.

انتهای پیام/

لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید