به گزارش زیرنویس حجت‌الاسلام والمسلمین حسین رفیعی معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه و دبیر جشنواره، با تأکید بر اهمیت هنر در انتقال پیام دین و ارزش‌های انقلاب اسلامی گفت: هنر متعهد و انقلابی امروز می‌تواند پیام عدالت و توحید،سلطه ستیزی و آزادی‌های مشروع را به جهان منتقل کند. وی با بیان اینکه تمدن […]

به گزارش زیرنویس حجت‌الاسلام والمسلمین حسین رفیعی معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه‌های علمیه و دبیر جشنواره، با تأکید بر اهمیت هنر در انتقال پیام دین و ارزش‌های انقلاب اسلامی گفت: هنر متعهد و انقلابی امروز می‌تواند پیام عدالت و توحید،سلطه ستیزی و آزادی‌های مشروع را به جهان منتقل کند.

وی با بیان اینکه تمدن غرب بر پایه سکولاریسم، اومانیسم و استفاده ابزاری از رسانه شکل گرفته است، افزود: تمدن اسلامی مبتنی بر توحید، کرامت انسانی و معنویت و عقلانیت است و هنرمندان حوزوی می‌توانند با بهره‌گیری از ابزارهای نوین، پیام انقلاب اسلامی را به شکلی مؤثر به مخاطبان ارائه دهند.

دبیر جشنواره افزود: در این دوره از جشنواره، ۴۲۰۴ اثر هنری در سه بخش هنرهای تجسمی، نمایشی و آوایی ارسال شد. از این تعداد، ۲۸۴۹ اثر در بخش تجسمی، ۹۹۷ اثر در بخش نمایشی و ۳۵۸ اثر در بخش آوایی بوده و در مجموع، ۱۵۶۱ هنرمند شامل ۹۰۳ برادر و ۶۵۸ خواهر در جشنواره مشارکت داشتند.

مسئول قرارگاه بلاغ مبین همچنین خاطرنشان کرد: برگزاری بخش هنرهای آوایی برای نخستین‌بار، حضور داوران تراز اول کشور و تجلیل از پیشکسوتان هنری حوزه، از نکات شاخص این دوره است.

مراسم اختتامیه دهمین جشنواره هنرهای آسمانی روز دوشنبه ۸ دی‌ماه، از ساعت ۱۸ تا ۲۱ در مدرسه امام کاظم(ع) قم برگزار خواهد شد و نمایندگانی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، صدا و سیما و ستاد کل نیروهای مسلح در آن حضور خواهند داشت.

منبع خبر: خـبرآنلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید