روز دوشنبه یکم دی ماه حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه در جلسه شورای عالی قضایی گفت: بعضی ساختمان‌های مخروبه هستند که سالیان زیادی است مانده و مخروبه شده‌اند. به نقل از ایرنا؛ وی افزود: بعضی از این املاک مخروبه چهره شهر را زشت کرده‌اند، حتی مشخص نیست این املاک متعلق به چه کسی […]

روز دوشنبه یکم دی ماه حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه در جلسه شورای عالی قضایی گفت: بعضی ساختمان‌های مخروبه هستند که سالیان زیادی است مانده و مخروبه شده‌اند.

به نقل از ایرنا؛ وی افزود: بعضی از این املاک مخروبه چهره شهر را زشت کرده‌اند، حتی مشخص نیست این املاک متعلق به چه کسی است؛ برای اشخاص است یا دستگاه‌های حکومتی و دولتی، از شهرداری بخواهیم این ساختمان‌ها را شناسایی کنند و با کمک هم در مورد آنها تصمیم‌گیری شود.

پیرو دستور رئیس قوه قضاییه، علی صالحی دادستان تهران به شهرداری تهران ۱۵ روز مهلت داد تا مشخصات ساختمان‌های رها شده در شهر تهران را همراه با مشخصات ملک و علت رهاسازی عملیات عمرانی را به تفکیک منطقه شهرداری به دادستانی تهران اعلام کند.

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید