ترکیب بازیگران ژاپنی، کره‌ای و ایرانی در سریال «خانم یامامورا»
ترکیب بازیگران ژاپنی، کره‌ای و ایرانی در سریال «خانم یامامورا»

مدیر مرکز سریال سوره اعلام کرد که تمرکز ما برای پخش نسخه سینمایی «خانم یامامورا» برای جشنواره‌های خارجی و شرق آسیا خواهد بود. باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی – وحید پناهلو، مدیر مرکز سریال سوره جزئیات سریال «خانم یامامورا» که روایتی از زندگی کونیکو یاماموراست، تشریح کرد و گفت: از مهر ماه تولید این سریال را […]


مدیر مرکز سریال سوره اعلام کرد که تمرکز ما برای پخش نسخه سینمایی «خانم یامامورا» برای جشنواره‌های خارجی و شرق آسیا خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی وحید پناهلو، مدیر مرکز سریال سوره جزئیات سریال «خانم یامامورا» که روایتی از زندگی کونیکو یاماموراست، تشریح کرد و گفت: از مهر ماه تولید این سریال را کلید زدیم و پیش‌بینی می‌کنیم که تا نیمه اول سال ۱۴۰۵ آن را به پخش برسانیم.

او ادامه داد: سریال «خانم یامامورا» از مقطع جوانی و آشنایی ایشان با آقای بابایی شروع می‌شود و بعد به ورودشان به ایران، ایام انقلاب و جنگ می‌پردازیم. ما این برهه زمانی را انتخاب کردیم، ولی دیگر وارد جنگ دفاع مقدس نمی‌شویم. بنابراین، این سریال بیوگرافی از خانم کونیکو یاماموراست، که از مقطع ۱۹۶۰ تا ۱۹۸۰ را در بر می‌گیرد.

پناهلو درباره انتخاب بازیگران از کشور‌هایی همچون چین، کره و ژاپن به این توضیح بسنده کرد که ترکیبی از بازیگران ایرانی، چینی، کره‌ای و ژاپنی مقابل دوربین می‌روند. اما شخصیت اصلی داستان را دو بازیگر ایفای نقش می‌کنند. 

مدیر مرکز سریال سوره در پاسخ به این سوال که فیلمنامه صرفاً از کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» اقتباس شده؟ یا از خانواده خانم یامامورا برای پیشبرد داستان استفاده شده است؟ توضیح داد: هم از نظر خانواده، دوستان و همکارانشان استفاده شده و آنها در فرآیند پژوهش و نگارش همراه ما بودند، هم از نظر نویسنده و محقق کتاب استفاده شده است. 

وی در پاسخ به این سوال که همزمان با تولید سریال، نسخه سینمایی این اثر در دستور کار است؟ گفت: بله، تولید سریال و سینمایی با هم خواهد بود. ما در یک پروسه حدود شش ماه، سینمایی و سریالی را تولید می‌کنیم. فیلمنامه نسخه سینمایی به طور جداگانه نوشته شده و بعد از پخش سریال، اکران نسخه سینمایی اثر را خواهیم داشت. البته تمرکز ما بیشتر بر روی جشنواره‌های خارجی و شرق آسیا خواهد بود. 

پناهلو در پاسخ به این پرسش که پس سینمایی «خانم یامامورا» به جشنواره فجر نمی‌رسد؟ گفت: شاید برای جشنواره جهانی فجر در نظر گرفته شود، ولی جشنواره داخلی فجر خیر. بنابراین، با توجه به سوژه، زبان بازیگران و اتمسفر شخصیت و قصه، جشنواره شرق آسیا را مدنظر قرار داده‌ایم. 

مدیر مرکز سریال سوره درباره تاثیر تقریظ رهبری بر کتاب «مهاجر سرزمین آفتاب» و تاکید ایشان بر ساخت فیلم بر اساس زندگی خانم کونیکو یامامورا (سبا بابایی) گفت: به هر حال، کتاب و قصه زندگی ایشان به عنوان فردی که زندگی فراز و نشیبی داشته، مدنظر بود.

وی افزود: فردی که با وجود عدم اشتراکات سیاسی، فرهنگی و ایدئولوژی از کشور دیگری آمد و به نوعی راوی اتفاقات معاصر شد. تقریباً از دو سال و چند ماه پیش پژوهش و نگارش این مجموعه را آغاز کردیم. با این حال، شروع این پروژه قبل از تقریظ حضرت آقا بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید