به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس؛ نمایش «تاراتینا» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا کلاهچیان از روز ۷ دی‌ماه ۱۴۰۴ اجرای خود را در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر آغاز می‌کند و تا ۳۰ دی‌ماه، هر روز ساعت ۱۸ روی صحنه خواهد بود. در این اثر نمایشی، فرهاد تفرشی و مژگان غلامی (به ترتیب ورود) به […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس؛ نمایش «تاراتینا» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا کلاهچیان از روز ۷ دی‌ماه ۱۴۰۴ اجرای خود را در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر آغاز می‌کند و تا ۳۰ دی‌ماه، هر روز ساعت ۱۸ روی صحنه خواهد بود.

در این اثر نمایشی، فرهاد تفرشی و مژگان غلامی (به ترتیب ورود) به ایفای نقش می‌پردازند. «تاراتینا» با نگاهی انسانی و اجتماعی، بر ضرورت همراهی و پیوند میان انسان‌ها تأکید دارد و روایت خود را بر این گزاره بنا می‌کند که «از جایی به بعد، هیچ‌کس نمی‌تواند زندگی را به‌تنهایی ادامه دهد».

برخی عوامل اجرایی این نمایش عبارت‌اند از: یگانه خوش‌عاقبت (دستیار کارگردان و منشی صحنه)، حامد رحمن‌پور (دستیار کارگردان)، مرتضی بخت‌آور (مدیر صحنه)، عاطفه مظاهری (صداپیشه)

۵۹۲۴۳

منبع خبر: خـبرآنلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید