به گزارش خبرنگار اقتصادی زیرنویس، حسن عباس زاده، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران در گفتگو با خبرنگار زیرنویس با اشاره به تعهدات هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در حوزه محیط‌ زیست و تأمین خوراک پایدار، بر ضرورت جمع‌ آوری گازهای مشعل (فلرها) توسط این هلدینگ تأکید کرد. به گفته وی، هلدینگ […]

به گزارش خبرنگار اقتصادی زیرنویس، حسن عباس زاده، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران در گفتگو با خبرنگار زیرنویس با اشاره به تعهدات هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در حوزه محیط‌ زیست و تأمین خوراک پایدار، بر ضرورت جمع‌ آوری گازهای مشعل (فلرها) توسط این هلدینگ تأکید کرد.

به گفته وی، هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در قالب پروژه بیدبلند خلیج فارس سرمایه‌ گذاری گسترده‌ای معادل حدود ۱.۱ میلیارد دلار برای جمع‌ آوری گازهای مشعل انجام داده است. این پروژه شامل اجرای بیش از هزار کیلومتر خطوط لوله بین مشعل‌ها، احداث ایستگاه‌ های تقویت فشار و کمپرسورها و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای انتقال و فرآورش گازهای همراه است.

معاون وزیر نفت با اشاره به اهمیت این طرح در کاهش آلایندگی‌ های زیست‌ محیطی و جلوگیری از هدررفت منابع ملی افزود: پروژه بیدبلند خلیج فارس طبق برنامه در حال اجراست و پیش‌ بینی می‌ شود تا پایان سال آینده به بهره‌ برداری کامل برسد و نقش مهمی در تأمین خوراک پایدار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌ های زیرمجموعه آن ایفا کند.

وی همچنین به پروژه NGL 3200 اشاره کرد و گفت: فاز دوم این پروژه نیز که یکی از طرح‌ های مهم در حوزه جمع‌ آوری گازهای همراه نفت به شمار می‌ رود، طبق برنامه‌ ریزی انجام‌ شده تا پایان سال جاری به بهره‌ برداری خواهد رسید. این پروژه در کنار طرح‌ هایی مانند پتروشیمی مارون، نقش مؤثری در تکمیل زنجیره ارزش گازهای همراه و کاهش مشعل‌ سوزی دارد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران تأکید کرد: انتظار می‌رود هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس مطابق برنامه‌ های اعلام‌ شده، تعهدات خود در زمینه جمع‌ آوری فلرها را به‌ طور کامل اجرا کند؛ چرا که این پروژه‌ ها علاوه بر منافع اقتصادی، آثار مثبت قابل توجهی در حوزه محیط‌ زیست و توسعه پایدار صنعت پتروشیمی کشور به همراه دارند.

منبع خبر: رکــنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید