به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه سال جاری، بیش از ۴ میلیون فقره وام قرض‌الحسنه به مشتریان خود پرداخت کرد. این بانک در آذرماه سال جاری بیش از ۵۱۵ هزار فقره وام قرض‌الحسنه به ارزش حدود ۵۰ همت به متقاضیان پرداخت کرده است. بر […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه سال جاری، بیش از ۴ میلیون فقره وام قرض‌الحسنه به مشتریان خود پرداخت کرد. این بانک در آذرماه سال جاری بیش از ۵۱۵ هزار فقره وام قرض‌الحسنه به ارزش حدود ۵۰ همت به متقاضیان پرداخت کرده است.

بر این اساس، مجموع تسهیلات پرداختی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از ابتدای سال تا پایان پاییز، به بیش از ۴ میلیون فقره وام به ارزش ۳۶۸ همت رسیده است.

با این عملکرد، مجموع مبلغ وام‌های پرداختی بانک در ۹‌ ماهه سال جاری از کل مبلغ وام‌های پرداخت‌شده در سال گذشته فراتر رفته است.

این عملکرد نشان‌دهنده افزایش نقش بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در تأمین مالی مؤثر و هدفمند وام‌های خرد است؛ رویکردی که جایگاه این بانک را به‌عنوان نخستین و بزرگ‌ترین بانک قرض‌الحسنه کشور در نظام بانکی بیش از پیش تثبیت کرده است.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

منبع خبر: اندیشه معاصر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید