دعوای باشگاه تراکتور با فدراسیون فوتبال بالا گرفته و حالا پای نمایندگان مجلس هم به ماجرا باز شده است. رسانه باشگاه تراکتور با انتشار اسنادی مبنی بر امضای نامه به وزیر ورزش نوشت: در واکنش به تداوم توهین‌های قومیتی در فوتبال و احکام بحث‌برانگیز اخیر، روح‌اله متفکرآزاد، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو، اقدام به […]

دعوای باشگاه تراکتور با فدراسیون فوتبال بالا گرفته و حالا پای نمایندگان مجلس هم به ماجرا باز شده است.

رسانه باشگاه تراکتور با انتشار اسنادی مبنی بر امضای نامه به وزیر ورزش نوشت: در واکنش به تداوم توهین‌های قومیتی در فوتبال و احکام بحث‌برانگیز اخیر، روح‌اله متفکرآزاد، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو، اقدام به جمع‌آوری امضای نمایندگان مجلس ذیل نامه‌ای رسمی خطاب به وزیر ورزش و جوانان کرده است. در این نامه که به امضاء ۳۶ نفر رسیده است با تأکید بر وقایع رخ‌داده در دیدارهای پرحاشیه پرسپولیس و تراکتور، نسبت به برخوردهای یک‌سویه و تبعیض‌آمیز نهادهای انضباطی فوتبال کشور هشدار داده و خواستار اصلاح فوری این روند شده است.

در متن نامه تأکید شده است که با وجود پیگیری‌ها و تذکرات پیشین، طی یک سال گذشته هیچ اقدام مؤثر و بازدارنده‌ای برای مقابله با توهین‌های سازمان‌یافته قومیتی علیه مردم آذربایجان انجام نشده و همین رویکرد انفعالی، به عادی‌سازی این رفتارهای مغایر با شأن ورزش و وحدت ملی منجر شده است. نمایندگان مجلس این وضعیت را عاملی جدی در خدشه‌دار شدن اعتماد عمومی به عدالت ورزشی و تشدید احساس تبعیض در میان افکار عمومی دانسته اند.

امضاء کنندگان این نامه ضمن محکومیت قاطع هرگونه توهین و نفرت‌پراکنی قومیتی در ورزشگاهها، تأکید کرده اند که مطالبه جدی نمایندگان، برخورد واحد، شفاف و بدون تبعیض با تمامی مصادیق مشابه و اعمال نظارت مستقیم وزارت ورزش بر عملکرد فدراسیون فوتبال است و بی‌توجهی به این مسئله، انسجام اجتماعی و وحدت ملی را با تهدید مواجه می‌کند و انتظار می‌رود وزارت ورزش با تصمیمات قاطع و عادلانه، به این حاشیه‌های مخرب در فوتبال کشور پایان دهد.

تراکتور

تراکتور

تراکتور

منبع خبر: افکار

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید