مهران شاهین‌طبع، سرمربی بسکتبال استقلال تهران پس از شکست تیمش مقابل پالایش نفت آبادان، تاکید کرد صحنه آخر بازی ۱۰۰ درصد فول بوده و احساس می‌کند حق تیمش در آن دقیقه پایانی خورده شده است. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، مهران شاهین‌طبع بعد از شکست استقلال تهران در هفته چهاردهم لیگ برتر […]

مهران شاهین‌طبع، سرمربی بسکتبال استقلال تهران پس از شکست تیمش مقابل پالایش نفت آبادان، تاکید کرد صحنه آخر بازی ۱۰۰ درصد فول بوده و احساس می‌کند حق تیمش در آن دقیقه پایانی خورده شده است.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، مهران شاهین‌طبع بعد از شکست استقلال تهران در هفته چهاردهم لیگ برتر بسکتبال و اعتراضش به صحنه آخر بازی اظهار داشت: در مورد بازی صحبتی ندارم. صحنه آخر ۱۰۰ درصد فول بود اما داور آن را نگرفت. من خیلی به صحنه مسلط بودم و واقعا احساس کردم حق تیمم ضایع شد.

وی درباره اظهارات یکی از مسئولان باشگاه استقلال که گفته بود در صورت مشکل با تیم و قطب جدید، تیم منحل شود، توضیح داد: «هر بازی به داوری متعادل نیاز دارد و تیم‌های مقابل هم کاملا قابل احترام هستند. حتی اگر نتیجه به نفع تیم ما بود، تیم مقابل حق داشت احقاق حق کند. صحنه بسیار واضح بود.

سرمربی استقلال در ادامه تصریح کرد: بحث ما تیم‌های مقابل نیست، همه قابل احترام هستند و من هم برد تیم پالایش نفت را تبریک می‌گویم. گاهی اتفاقاتی رخ می‌دهد که همه مربیان و تیم‌ها دیدگاه مشابهی دارند. حتی اگر این اتفاق برای تیم ما رخ می‌داد، تیم مقابل متضرر می‌شد.

شاهین‌طبع در مورد بازی هفته قبل استقلال مقابل گرگان و حواشی آن گفت: مواردی بود که باید به صورت واضح توضیح داده می‌شد. بازی گذشته است، اما این که حق با ما بود یا نه، باید سازمان لیگ و کمیته داوران پاسخگو باشند تا تیم‌ها نسبت به اشتباه یا تایید آن آگاه شوند، اما هیچ پاسخی دریافت نکردیم.

وی در پایان افزود: صحبت‌های من منطقی است. هیچ تیمی نمی‌تواند غیرمنطقی اعتراض کند. مدارک و شواهدی وجود دارد که باید بر اساس آن‌ها توجیه شویم و در هفته‌های آینده منطقی با شرایط برگزاری و داوری کنار بیاییم. فکر نمی‌کنم حرف غیرمنطقی زده باشم.

انتهای پیام/

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید