مجتبی یوسفی، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه با اشاره به جلسه کمیسیون و بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت‌: حداقل افزایش حقوق ۳۰ درصد مصوب و برای حداقل بگیران درصد رشد بالاتری در نظر گرفته شد. پس از تفاهم دولت و مجلس برای اصلاح کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵، در نخستین مصوبه کمیسیون، مقرر شد که افزایش حقوق‌ها […]

مجتبی یوسفی، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه با اشاره به جلسه کمیسیون و بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت‌: حداقل افزایش حقوق ۳۰ درصد مصوب و برای حداقل بگیران درصد رشد بالاتری در نظر گرفته شد.

افزایش حقوق

پس از تفاهم دولت و مجلس برای اصلاح کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵، در نخستین مصوبه کمیسیون، مقرر شد که افزایش حقوق‌ها بر اساس عدالت و با توجه به منابعی که نمایندگان پیشنهاد خواهند داد، اصلاح شود.

اعضای کمیسیون همچنین مقرر کردند اصلاحاتی در حوزه مالیات‌ها و وصول مالیات برای کارکنان و کارگران دولت، اصناف، بازاریان و تولیدکنندگان صورت گیرد. همچنین، تصمیم گرفته شد با هدف توجه به معیشت اقشار مختلف، حقوق کارکنان در سال آینده به‌صورت پلکانی افزایش پیدا کند.

منبع خبر: روزیاتو

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید