بازدید:۸۷ صد آنلاین | مدیر روابط عمومی آتش‌نشانی مشهد گفت: ۲۵ نفر محبوس در آتش‌سوزی گسترده فروشگاه لوازم یدکی در خیابان امام رضا(ع) توسط آتش‌نشانان نجات داده شدند. به گزارش صد آنلاین ،وحید باخدا روز پنجشنبه افزود: این آتش‌سوزی دقایقی قبل در خیابان امام رضا ۴۰ رخ داد و ۲۵ آتش‌نشان به محل اعزام شدند. […]

۲۵ نفر از آتش‌سوزی وحشتناک در مشهد نجات یافتند

بازدید:۸۷

صد آنلاین | مدیر روابط عمومی آتش‌نشانی مشهد گفت: ۲۵ نفر محبوس در آتش‌سوزی گسترده فروشگاه لوازم یدکی در خیابان امام رضا(ع) توسط آتش‌نشانان نجات داده شدند.

به گزارش صد آنلاین ،وحید باخدا روز پنجشنبه افزود: این آتش‌سوزی دقایقی قبل در خیابان امام رضا ۴۰ رخ داد و ۲۵ آتش‌نشان به محل اعزام شدند.

 

وی اضافه کرد: کانون آتش‌سوزی نمای کامپوزیت فروشگاه لوازم یدکی بود و آتش به سرعت شعله‌ور شد و علاوه بر سرایت به چهار طبقه مسکونی فوقانی در حال گسترش به ساختمان مجاور بود که با عملیات فوری آتش‌نشانان مهار شد.

مدیر روابط عمومی آتش‌نشانی مشهد ادامه داد: حدود ۲۵ نفر در مطب پزشک و ساختمان‌های مجاور این فروشگاه محبوس شده بودند که با تلاش آتش‌نشانان به محل امن منتقل شدند.

باخدا گفت: این آتش‌سوزی خسارت جانی نداشت و علت وقوع آن در دست بررسی است./ایرنا

منبع خبر: صد آنلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید