باشگاه رئال مادرید انتقال قرضی اندریک فیلیپه به لیون را قطعی کرده و این احتمال وجود دارد که او تنها خروجی رئال در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی نباشد. چندین بازیکن تیم ژابی آلونسو توجه باشگاه‌های دیگر را به خود جلب کرده‌اند و در این میان، نام یکی از آن‌ها به‌طور جدی در ارتباط با آرسنال مطرح […]

باشگاه رئال مادرید انتقال قرضی اندریک فیلیپه به لیون را قطعی کرده و این احتمال وجود دارد که او تنها خروجی رئال در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی نباشد. چندین بازیکن تیم ژابی آلونسو توجه باشگاه‌های دیگر را به خود جلب کرده‌اند و در این میان، نام یکی از آن‌ها به‌طور جدی در ارتباط با آرسنال مطرح شده است.

آرسنال که در حال حاضر صدرنشین لیگ برتر انگلیس است، برای پایان دادن به انتظار بیش از ۲۰ ساله خود برای قهرمانی تلاش می‌کند. میکل آرتتا به‌خوبی می‌داند که برای حفظ این موقعیت، تقویت ترکیب تیم در نیم‌فصل دوم ضروری است و به همین دلیل، به جذب یکی از بازیکنان رئال مادرید در هفته‌های آینده امیدوار است.

بر اساس گزارش کات‌آفساید، آردا گولر مورد توجه ویژه آرتتا و مدیران آرسنال قرار دارد. این باشگاه امیدوار است بتواند در پنجره زمستانی به توافقی هدفمند و مرحله‌ای دست پیدا کند؛ توافقی مشابه مدلی که در نهایت مارتین اودگارد را راهی شمال لندن کرد.

برنامه آرسنال این است که گولر را برای نیم‌فصل دوم به‌صورت قرضی جذب کرده و در صورت رضایت، در تابستان برای انتقال دائمی او اقدام کند. علاقه توپچی‌ها به ملی‌پوش ترکیه‌ای سابقه‌دار است، هرچند آن‌ها برای جذب او با رقبای سرسختی چون لیورپول و منچستریونایتد روبه‌رو خواهند شد.

موضع قاطع رئال مادرید

با وجود علاقه جدی آرسنال، گزارش‌ها حاکی از آن است که رئال مادرید هیچ قصدی برای فروش آردا گولر ندارد. اگرچه احتمال جدایی او پیش از آغاز این فصل مطرح بود، اما اکنون این بازیکن ۲۰ ساله به یکی از مهره‌های کلیدی ژابی آلونسو تبدیل شده و جدا کردن او از برنابئو تقریباً غیرممکن به نظر می‌رسد.

گولر فصل را با عملکردی درخشان آغاز کرد و هماهنگی قابل توجه او با کیلیان امباپه یکی از نقاط قوت رئال مادرید در ابتدای فصل بود. با این حال، افت نسبی ثبات در هفته‌های اخیر باعث شده تا کادر فنی امیدوار باشد او در ادامه مسیر و به‌ویژه در سال ۲۰۲۶ بار دیگر به بهترین فرم خود بازگردد.

همچنین بخوانید: شوک صلاح به فوتبال جهان؛ انتخاب فرعون تیم ایتالیایی است؟

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید