طبق اعلام اداره کل ورزش و جوانان استان، پیاده‌روی باشکوه خانوادگی طرح ملی ورزش در آبادی به میزبانی روستای مرزی برج میرگل شهرستان هیرمند با استقبال گسترده و کم نظیر مردم برگزار شد. در این همایش پیاده روی خانوادگی طرح ملی” ورزش در آبادی”، سرگزی و شهرکی نمایندگان مردم حوزه سیستان در مجلس شورای اسلامی، […]

طبق اعلام اداره کل ورزش و جوانان استان، پیاده‌روی باشکوه خانوادگی طرح ملی ورزش در آبادی به میزبانی روستای مرزی برج میرگل شهرستان هیرمند با استقبال گسترده و کم نظیر مردم برگزار شد.

در این همایش پیاده روی خانوادگی طرح ملی” ورزش در آبادی”، سرگزی و شهرکی نمایندگان مردم حوزه سیستان در مجلس شورای اسلامی، محمودرضا امیاری سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان، سعید نارویی مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری، شهرکی فرماندار هیرمند، دهمرده معاونت توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان، اربابی رئیس گروه توسعه ورزش روستایی اداره کل، رؤسای ادارات ورزش و جوانان شمال استان، اعضای شورای اسلامی حضور داشتند.

این همایش با هدف ایجاد نشاط و شادابی، توسعه و ترویج ورزش روستایی، عشایری و بازی‌های بومی محلی و کشف استعداد‌های روستایی با اجرای برنامه‌های متنوع، مفرح و سرگرم‌کننده شامل مسابقات ورزشی، برنامه‌های فرهنگی، هنری و بازی‌ها و سرگرمی‌های خانوادگی، نمایشگاه صنایع دستی، معرفی غذا‌های بومی محلی و موسیقی سنتی و در پایان اهدای جوایز ارزنده به قید قرعه مورد استقبال پرشور شرکت کنندگان قرارگر فت.

این همایش باشکوه پیاده روی خانوادگی طرح ملی “ورزش در آبادی” به همت و همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان، هیات ورزش روستایی، عشایری و بازی‌های بومی محلی استان، اداره ورزش و جوانان شهرستان و هیات‌های ورزش روستایی، عشایری و بازی‌های بومی محلی ورزش‌های همگانی برگزار شده است.

انتهای پیام/

لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید