به گزارش روزپلاس، شاهرخ بیانی درباره برتری ۲ بر یک تیم فوتبال استقلال مقابل سپاهان در دیداری معوقه از هفته دهم لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: بازی آسانی برای استقلال نبود، اما پوئن مثبت برای تیم ساپینتو زمین خوب نقش جهان بود. در نیمه نخست استقلال وسط زمین را به سپاهان داده بود، آنهم به […]

بیانی: ساپینتو درباره حسینی بی‌تجربگی کرد/حواشی استقلال تمام‌نشدنی است

به گزارش روزپلاس، شاهرخ بیانی درباره برتری ۲ بر یک تیم فوتبال استقلال مقابل سپاهان در دیداری معوقه از هفته دهم لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: بازی آسانی برای استقلال نبود، اما پوئن مثبت برای تیم ساپینتو زمین خوب نقش جهان بود. در نیمه نخست استقلال وسط زمین را به سپاهان داده بود، آنهم به این خاطر که روزبه چشمی و امیرحسین رزاقی‌نیا مثل هم بازی می‌کنند و از بین آنها باید یک نفر در زمین حضور داشته باشد. خوشبختانه استقلال در دقایق اول صاحب پنالتی شد و به گل رسید، ولی سپاهانی‌ها در نیمه اول به راحتی اجازه شوت‌زنی پیدا و موقعیت درست می‌کردند. 

وی در ادامه افزود: استقلال در نیمه دوم بهتر از سپاهان بازی کرد و با تغییراتی که ریکاردو ساپینتو داد، وضعیت خط حمله بهتر شد. روزبه چشمی هم از وقتی تنها شد، بهتر کار کرد. سپاهانی‌ها هم در بازی عصر پنجشنبه موقعیت‌های گلزنی داشتند، ولی در این مسابقه هر تیمی از موقعیت‌هایش استفاده می‌کرد، برنده می‌شد. خوشبختانه استقلال در دقیقه‌ای گل زد که سپاهان دیگر نمی‌توانست کاری انجام دهد و در نهایت برنده از زمین خارج شد.

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال همچنین خاطر نشان کرد: سرمربی باید بداند چطور از بازیکنانش استفاده کند. وقتی به جوان‌ها اعتماد کنند، قطعاً جوابش را می‌گیرند. ساپینتو هر زمان از بازیکنان جوان استفاده کرد، جواب گرفت. اگر مهران احمدی هم برگردد، شرایط استقلال بهتر از این خواهد شد. نیم‌فصل دوم، بازی‌ها سخت‌تر از نیم‌فصل اول است و گرفتن این سه امتیاز از سپاهان خوب بود. اولین بار بود که ساپینتو در این فصل تعویض‌های خوبی انجام داد.

بیانی در واکنش به اظهارات ریکاردو ساپینتو مبنی بر اینکه مربی سابق استقلال برای تیمش حاشیه‌سازی می‌کند، گفت: سرمربی می‌بایست تمام حواسش به تیم خود باشد و نباید به این مسائل توجه کند. اگر منظورش جواد نکونام است که او سرمربی کوچکی نیست که این کارها را بکند. مطرح شدن نام برخی‌ها طبیعی است، چون اگر استقلال برابر سپاهان نتیجه نمی‌گرفت احتمالاً شاهد تغییرات بودیم. ساپینتو باید تمرکزش را روی تیم بگذارد، به این مسائل توجه نکند و نقطه ضعف‌های تیم خود را برطرف کند. استقلال در نیم‌فصل اول امتیازهای زیادی را به راحتی از دست داد. در مقاطع ابتدایی فصل تعویض‌ها بد بود، بازیکنان ناآماده بودند و تیم امتیازهای بدی را از دست داد.

هافبک پیشین تیم فوتبال استقلال در مورد اینکه ساپینتو از بی‌توجهی سیدحسین حسینی به او ناراحت شده است و انتقادهایی از دروازه‌بان سابق استقلال مطرح کرد، تأکید کرد: این حواشی برای استقلال تمام‌نشدنی است. اگر حسینی توجه خاصی به تیم سابقش می‌کرد، شاید سپاهانی‌ها ناراحت می‌شدند. حسینی ناراحت است، چون بیش از ۱۰ سال در استقلال بازی کرده بود و دوست داشت در خانه‌اش باشد. این مسائل چیزی جز حاشیه نیست و بهتر است دیگر چیزی نگویند. این حرف‌ها قشنگ نیست، خصوصاً وقتی گوینده‌اش سرمربی تیمی چون استقلال باشد.

وی صحبت‌های خود را اینطور ادامه داد: ای کاش ساپینتو نمی‌گفت حسینی پیغام داده است که برگردد. این حرف‌ها حاشیه‌ساز است. اگر حسینی پیغامی داده است، چون تیم سابقش را دوست دارد. ساپینتو بی‌تجربگی کرد که گفت حسینی به او پیغام داده است. همه می‌دانند حسینی دوست دارد به استقلال برگردد. او جوانی‌اش را برای استقلال گذاشت و ناخواسته رفت. او برای استقلال دروازه‌بانی بدی نکرد. او سال گذشته ستاره تیم بود. 

 

 

لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید