پایان معاملات بورس در روز یکشنبه با وجود حجم و ارزش بالای معاملات خرد سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی رقم خورد، اما غلبه فروشندگان باعث شد ۷۲ درصد از نمادهای بازار سرخ‌پوش شوند و حدود دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شود. این رفتار دوگانه نشان می‌داد، اگرچه نقدشوندگی […]

 پایان معاملات بورس در روز یکشنبه با وجود حجم و ارزش بالای معاملات خرد سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی رقم خورد، اما غلبه فروشندگان باعث شد ۷۲ درصد از نمادهای بازار سرخ‌پوش شوند و حدود دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شود. این رفتار دوگانه نشان می‌داد، اگرچه نقدشوندگی بازار در سطح بالایی قرار دارد، اما تمایل به فروش در بخشی از نمادها همچنان پررنگ است.

به گزارش «شایانیوز» به نقل از تجارت نیوز؛ در پایان معاملات، ارزش صف‌های خرید به حدود چهار همت رسید، در حالی که ارزش سفارش‌های فروش حدود هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بود. این نسبت نشان می‌دهد با وجود فضای اصلاحی، تقاضا برای خرید سهام همچنان در بازار فعال است و همه عرضه‌ها ماهیت هیجانی ندارند. تحلیلگران بازار سرمایه نیز تاکید دارند اصلاح اخیر پس از رشدهای شارپ هفته‌های گذشته، بیش از آنکه نگران‌کننده باشد، به بازچینش پرتفوی‌ها و شناسایی سود مرتبط است.

شاخص کل بورس در پایان معاملات یکشنبه با رشد محدود ۹۷۲ واحدی، معادل ۰.۰۲ درصد، در ارتفاع چهار میلیون و ۷۱ هزار واحد ایستاد. در مقابل، شاخص هم‌وزن با افت ۱۵ هزار و ۲۱۳ واحدی و کاهش ۱.۳۸ درصدی به سطح یک میلیون و ۸۹ هزار واحد رسید.

پیش‌ بینی بورس فردا دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴

بازار سهام پس از روند صعودی یک ماه اخیر، از اواسط هفته گذشته با عرضه‌های سنگین مواجه شد. همان‌طور که بارها در گزارش‌ها اشاره شده، وضعیت بورس بیش از هر عامل دیگری از انتظارات تورمی تاثیر می‌گیرد و زمانی که دلار وارد فاز کاهشی شد، فشار عرضه در بازار افزایش یافت. با این حال، همان‌گونه که پیش‌بینی می‌شد، شدت عرضه‌ها در روز یکشنبه کمتر از روزهای معاملاتی قبل بود و این روند می‌تواند تا اواخر هفته نیز تعدیل شود.

به طور کلی می‌توان گفت بازار سهام از نگاه دلاری همچنان ارزنده ارزیابی می‌شود و در مقایسه با سایر بازارهای سفته‌بازانه عقب‌ماندگی دارد. بر همین اساس، انتظار می‌رود بورس در معاملات دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ رفتاری متعادل‌تر داشته باشد. با این حال نمی‌توان گفت عرضه‌ها به طور کامل متوقف می‌شود و بازار همچنان در فاز اصلاحی ملایم، به دنبال یافتن نقطه تعادل جدید خواهد بود.

منبع خبر: شایا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید