کانون بازنشستگان ارتش جمهوری اسلامی ایران به منظور قدرانی از سال‌ها تلاش و زحمات ورزشکاران و مدیران پیشسکوت این عرصه از آن‌ها تجلیل به عمل آورد. این مراسم صبح امروز (یکشنبه ۱۴ دی ماه) در حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در محل این کانون برگزار شد و ۲۰۰ نفر از چهره‌های ماندگار ورزش […]

کانون بازنشستگان ارتش جمهوری اسلامی ایران به منظور قدرانی از سال‌ها تلاش و زحمات ورزشکاران و مدیران پیشسکوت این عرصه از آن‌ها تجلیل به عمل آورد. این مراسم صبح امروز (یکشنبه ۱۴ دی ماه) در حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در محل این کانون برگزار شد و ۲۰۰ نفر از چهره‌های ماندگار ورزش ارتش و نیروهای مسلح کشور مورد تقدیر قرار گرفتند.

این برای دومین بار است که کانون بازنشستگان آجا از پیشکسوتان ارتش و‌ نیروهای مسلح تکریم می‌کند. در این مراسم به هر یک از مدعوین لوح و تابلو فرشی که منقش به چهره‌های آن‌ها بود، اهدا شد.

همچنین در ادامه مراسم تقدیر از پیشکسوتان ورزشی نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران چند کتب این حوزه نیز معرفی شد. کتاب‌های تخصصی حکمرانی، توسعه و تحول در ورزش ارتش جمهوری اسلامی و آن چه که مدیران طلایی ورزش باید بدانند، از جمله آثاری بودند که توسط دکتر دنیامالی رونمایی شد.

وزیر ورزش و جوانان نیز در جریان این مراسم برای دقایقی پشت ترییون قرار گرفت وصحبت هایی را در خصوص شرایط ورزش نیروهای مسلح در کشور مطرح کرد. او ضمن قدردانی از افتخارات و کوشش‌های پیشکسوتان نظامی به نظم و انضباط در این حیطه اشاره کرد و گفت: از گذشته در خصوص استفاده از مدیران عالی رتبه این گروه در مدیریت ورزش تاکید زیادی شده است. چرا که انضباط بخشی در این قشر حرف اول را می زند.

دنیامالی با بیان این که ورزش نیروهای مسلح کمک حال ورزش قهرمانی ایران بوده است در مورد جایگاه قابل قبول آن در سطح جهانی و مسابقات سیزم توضیح داد: ورزش نیروهای مسلح در سطح بین المللی همواره از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است. خوشبختانه ما در سازمان جهانی این حوزه که موسوم سیزم است، جایگاه قابل قبولی داریم و هر ساله توانستیم در رقابت‌های ارتش های جهان حضور داشته باشیم و جز ده کشور اول دنیا باشیم. مطمئنا ما با پتانسیلی که در نیروهای مسلح داریم می‌توانیم بیشتر از این از توان آن در حوزه ورزش کشور بهره مند شویم.

وی در ادامه این مطلب افزود: ورزش در راستای آمادگی رزم، معنای ویژه‌ای دارد. شاخص توده بدنی یا بی‌ام‌آی سرباز ما دیگر مثل ۳۰ سال گذشته نیست که فقط لباس رزم بپوشد وسلاحش در دستش باشد. بی ام آی او باید متناسب با تکنولوژی روز دنیا باشد. برای همین توجه به آمادگی جسمانی نیروهای مسلح برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است و باید در کنار ورزش قهرمانی حوزه سیزم اتفاق بیفتد. به همین علت موضوع تشکیل فدراسیون ورزش‌های نیروهای مسلح را مطرح کردیم. در حال حاضر مشغول تدوین اساسنامه این فدراسیون هستیم و می‌خواهیم فعالیت تمام نیروها حتی فراجا را هم در این مجموعه لحاظ کنیم.

وزیر ورزش و جوانان با اعتقاد به این که نیروهای مسلح و ارتش نقش خود را در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی به خوبی انجام داده‌اند، تصریح کرد: نیروهای مسلح در بحث ایجاد فضاهای ورزشی به گونه ای عمل کرده که همیشه موقعیت مردم عادی را هم در نظر گرفته است و افراد غیر هم توانستند بدون این که وارد مجموعه شوند، از امکانات سالن‌ها و سایر اماکن ورزشی نظامی استفاده کنند. امیدواریم با این امکانات زیربنایی، تجربه و دانشی که تیم ارتش و نیروهای مسلح دارند، بتوانند بیش از این به توسعه ورزش قهرمانی کمک کنند. من معتقدم ما در گذشته آن طور که باید نتوانستیم از ظرفیت این حوزه بهره کامل را ببریم. مثلا تیراندازی یکی از رشته‌هایی است که فدراسیون آن با مشکلات مهمات و سلاح مواجه است و مطمئنا استفاده از ظرفیت‌های نیروهای مسلح می‌تواند تا حدودی چالش‌ها را برطرف کند. رشته بادبانی هم که جز ورزش‌های سنگین است و با جریان‌های مختلف اقلیمی و آبی سروکار دارد، نمونه دیگری است که خیلی می توان از پتانسیل وتجربیات حوزه ارتش ونیروهای مسلح از آن استفاده کرد.

امیر سرتیپ دوم فولادی، مشاور وزیر ورزش و‌ جوانان در امور مرتبط با نیروهای مسلح، سر تیپ علی مجد آرا، رییس هیات پیشکسوتان و بازنشستگان نیروهای مسلح، اکبر مالکی، تیمور غیاثی، تقی عسکری، محمدرضا طالقانی، علی اکبر حیدری، مصطفی کارخانه و ولی‌الله صالح‌نیا پیشکسوتان رشته های دوومیدانی، شیرجه و کشتی ایران چهره هایی بودند که در مراسم تقدیر از ورزشکاران و مدیران پیشسکوت نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران حضور داشتند.

انتهای پیام/

لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید