به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس به نقل از روابط عمومی اثر، مجید علی‌اسلام از پیشکسوتان طراحی صحنه و لباس چهارشنبه هشتم بهمن‌ماه بر اثر سکته قلبی درگذشت. در متن پیام عوامل سریال «سلمان فارسی» در این خصوص چنین آمده است: «انالله و انا الیه راجعون هشتم بهمن ۱۴۰۴ روزی تلخ برای کاروان سلمان فارسی […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس به نقل از روابط عمومی اثر، مجید علی‌اسلام از پیشکسوتان طراحی صحنه و لباس چهارشنبه هشتم بهمن‌ماه بر اثر سکته قلبی درگذشت.

در متن پیام عوامل سریال «سلمان فارسی» در این خصوص چنین آمده است:

«انالله و انا الیه راجعون

هشتم بهمن ۱۴۰۴ روزی تلخ برای کاروان سلمان فارسی بود. مجید علی‌اسلام عزیز، ناگهان از میان ما پر کشید و با رفتن غیر منتظره‌اش، همه‌مان را حیران و مبهوت کرد.

او چنان باحرارت و پرانرژی در صحنه حاضر بود و قلبش چنان گرم و پرمهر برای سلمان می‌زد که ایستادن آن قلب مهربان و نبودن آن منبع انرژی و حرارت، در باورمان نمی‌گنجد.

به سرانجام رسیدن سریال سلمان فارسی و نمایش آن، آرزوی مجید عزیزمان بود و ما دوستان و همکاران‌اش در کاروان سلمان فارسی می‌کوشیم تا با وجود از دست دادن او و داغی که بر جگرمان نشسته است، این اثر نمایشی را ساخته و پرداخته کنیم تا جامه عملی شدن، بر تن این آرزو بپوشانیم.

می‌دانیم مجید عزیزمان نه با جسم دنیوی و کالبد زمینی که با روح و روان آسمانی خود، ما را در این مسیر همراهی می‌کند.

جای مجید علی‌اسلام همواره در میان ما خالی بوده و حفره عظیم جبران‌ناپذیری در قلوب ما ساخته است. از خداوند منان، غفران و رحمت واسعه الهی برای این عضو کوشای کاروان سلمان فارسی خواهانیم و برای خانواده، دوستان و خودمان، صبری سزاوار این غم از درگاه الهی مسئلت می‌کنیم.»

۲۴۲۲۴۲

منبع خبر: خـبرآنلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید